söndag 21 augusti 2011

Norra Mogadishu


…är ett passande namn för Malmö snart. Tidningarna är ju tvungna att rapportera när något riktigt allvarligt hänt, som t.ex. regelrätta avrättningar. Givetvis är det så att man inte rapporterar några detaljer, eller gör kopplingar. Allt för att minska nyhetsvärdet på att en man avsiktligt mördats på allmän plats. Ska man ge skenet av att rapporterar allt som är av nyhetsvärde är man ju nödd och tvungen att rapportera mord. Nyheter som uppeldade bilar och annat småkrafs rapporterar tidningarna inte om längre det är vardagsmat i det mångkulturella samhället. Snart blir väl även gängmord och kriminalitet så vanliga att det inte ens förtjänar en rubrik i riksmedia som SvD eller DN.
Men än så länge tvingas man skriva om mord, det gör alltså SvD (länk)och DN (länk).
Men lägg märke till hur tvingad man känner sig att skriva detta. Man kommer inte med någon ytterligare information om vad som föregått detta eller annat. Några skinntorra rader räcker. Expressen/Kvällsposten nöjer sig med att kalla det en uppgörelse i undre världen på denna länk.
Vill man ha bakomliggande och mer information får man läsa PI, på denna länk

Men nu är det ju inte första gången vi pratar om regelrätta avrättningar och gängkriminalitet, direkt kopplat till invandringen. Men det gäller det att tysta ner och inte nämnas, det ska framställas som en engångsföreteelse. Men alla som läser media och fattar vad det rör sig om, kan addera det som hände och har hänt. Men tro inte att någon ens drömmer om att på ledarsidorna kräva krafttag mot den organiserade brottsligheten eller göra kopplingar till invandringen. Detta trots att det är ett rent faktum. Det är nämligen inte PK, och den invandringspolitik som förs är roten till hela problemet, men det törs ingen ens tänka, ta upp på en redaktion, och definitivt inte skriva om.

Så det är tydligen så, att precis som i Mogadishu är mord och strider där folk skjuts ihjäl vardagsmat i kriget mellan olika fraktioner som kämpar om herraväldet en del av vardagen. Alltså är mitt förslag, som är baserat på mängden invandrare, de problem som finns med stridande falanger, integrationsproblem, barnens skolresultat i ”utsatta områden”, islamiseringen, bombdåd, ren rasism, kravaller o.s.v. att man döper om Malmö till Norra Mogadishu.


Men det är klart, för att citera Statministern på denna länk ; Det sprids en sorts föreställning att det mångkulturella samhället inte fungerar. Och det ropas på stramare regler och kulturell likriktning. Våra motmedel måste vara att visa att det mångkulturella samhället fungerar bättre. Det är ett mer spännande och mer intressant samhälle. 
Jag tror de flesta svenskar kan vara utan denna form av "spänning" och intressanta samhälle, eller är det snart dags att dela ut skottsäkra västar till Malmös invånare?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Vad yrar du om? Var du full när du skrev inlägget eller? Använd inte mitt lands huvudstads namn på små IQ befriade slaver som fått för sig att hämta inspiration ifrån Clockers! Låt dem göra slut på varandra, vi är många andra skötsamma utlänningar i detta land.

Ulmerkotten sa...

@ Anonym

Ok, javisst är nästan alla som kommer till detta land skötsamma. Jag har inget problem med invandring i sig, och är inte rasist (anser jag själv i alla fall).

Problemet är att invandringen är för stor och att man accepterar autonoma områden där de som kommer till detta land inte ska integreras, och man rör inte ett finger för integration utan menar att alla ska leva i en flumvärld där alla accepterar varandra. Det funkar bara inte.

Sedan kan man ju diskutera om det är acceptabelt att kriminella grupper mördar varandra för att på så sätt bli kvitt personerna och problemen.

Anonym sa...

Det har jag inte sagt att du gör heller och tror inte att du är rasist för den delen, ta det lugnt det är ok att ha olika åsikter, men din rubrik kan vara något vilseledande (även om jag förstår vad du menar) menn somalier har just i denna händelse inget med det att göra och det är det jag ville komma åt.

Jag tycker också att Sveriges segregations politik suger balle, en sak jag konstant undrade när jag var liten och växte upp var varför Malmös kommunpolitiker bestämde sig för att låta flyktinganlända (barn) gå på skolor som mestadels var invandrare. Varför, och vem skulle det gynna? Inte dem iallafall. Det ställs inga krav alls.

En annan sak är att dessa unga killar är kanske en bråkdel utav Malmös annars väldigt fina ungdomar, därför är det jävligt synd att alla andra ska få skit för vad par andra idioter gör.

Ulmerkotten sa...

@ Anonym

Egentligen är min erfarenhet av Malmö väldigt liten. Men varenda gång man stöter på Malmö i media är det bombdåd, regelrätta avrättningar, rasism eller kravaller. Utländska nyhetsmedia rapporterar från Malmö om mångkulturalismens misslyckande just från Malmö. Därav rubriken, emedan Reepalu verkar stå med huvudet i sanden.

Men givetvis är det så, och som jag påtalade att det är mycket få som ställer till alla problem, men det räcker, och är för mycket. En promille av väldigt många blir många.

mats sa...

Vet du! Just nu bor det ca 300 000 invånare i Malmö, utläningar och svenskar som inte har för avsikt att skjuta på varandra.

Ulmerkotten sa...

@ Mats

Självklart och som jag påtalade tidigare, alla är inte kriminella, vare sig invandrare eller svenskar.

Men det är ganska mycket problem, bomber, skottlossningar och gängdåd per capita, eller hur?

Men det finns en viss koppling mellan invandring och dessa fenomen det tror jag ingen kan förneka. Problemställningarna är tre; man har och har tillåtit för stor invandring. Man har tillåtit total seggregation från det svenska samhället, religiöst, fysiskt och kulturellt, och man (politikerna) lever i någon sort flumvision om det multikulturella samhällets paradis.
Var man nu fått det sistnämnda från är en ren gåta rent historiskt eftersom alla likartade saker renderat i krig och konflikter. Men så är det i alla fall.

Robin Shadowes sa...

En skyddsväst hjälper ju inte mot en förlupen kula som träffar huvudet. Dessutom lär ju dom kriminella använda en typ av ammmunition som går genom västarna eftersom det blivit allt vanligare med dessa västar. Vad jag har förstått så kan sådana förlupna kulor även med lätthet gå genom en helt vanlig husvägg. I många amerikanska filmer ser vi ju hur polisen vid skottväxlingar tar skydd bakom bilar men tydligen går denna typ av ammo även rakt igenom en bil. En skottsäker väst skulle m a o bara ge ett illusoriskt skydd.

Johan sa...

Anonyms och Mats invändningar är utomordentligt underliga. Andelen brottsaktiva är ALDRIG i majoritet i någon (ej fängslad) population.

Inte ens i den i genomsnitt negativt selekterade populationen från norra Afrika, som befinner sig i Sverige, är de brottsaktiva i majoritet, eftersom andelen brottsaktiva män s.a.s. späds ut med kvinnor och barn.

De brottsaktiva och/eller våldsbenägna är inte i majoritet i Bagdhad. De brottsaktiva och/eller våldsbenägna är inte i majoritet i Kabul. De brottsaktiva och/eller våldsbenägna är inte i majoritet i Johannesburg. De brottsaktiva och/eller våldsbenägna är inte i majoritet i Mogadishu. Osv.

Men hur trevligt är det för gemene man att leva i Bagdhad/Kabul/Johannesburg/Mogadisu osv?

Anonym och Mats framstår som totalt skrupelfria. Hur gemene man har det verkar vara ointressant för dem.

Skottlossningar på gatan, regelrätta avrättningar i folkvimlet eller personrån och överfallsvåldtäkter m.m. saknar uppenbarligen något intresse för Anonym eller Mats, eftersom de brottsaktiva aldrig kommer att utgöra en majoritet av befolkningen.

Urban sa...

Jag kan bara instämma,sedan behöver man inte vara emot invandring som en del tycks tro men det får väll finnas en gräns för galenskaperna.Någon gång inom en inte alltför avlägsen framtid kommer det klart synas vad denna massinvandring kostar både ekonomiskt och socialt,vem ska ställas till svars då?

Johan sa...

Urban, det finns ingen gräns.

De sju riksdagspartierna och journalistkåren är helt eniga om, att Sveriges världsunika invandringspolitik får kosta svenskarna OBEGRÄNSAT mycket - både en ekonomiskt obegränsad (netto)kostnad och i form av obegränsat med brottsoffer.

Kosta vad det kosta vill... svenskarna ska sugas ut och Sverige ska (i så stor utsträckning som möjligt) etniskt rensas från pursvenskar - detta är
de sju riksdagspartierna och journalistkåren i praktiken överens om.

Ulmerkotten sa...

...jag tror vi blev rätt eniga nu. :-)

Tack för kommentarerna! Ja, även de kritiska.
Debatt och yttrandefrihet är fundamenten för ett demokratiskt samhälle.

(och denna blogg är bannad av SvD....)