måndag 12 september 2011

En liten och helt påhittad historia


Nu befinner sig media och myndigheter i en pinsam situation. Man vet inte hur man ska vända sig när det gäller de terrorister man gripit i Göteborg. Man skruvar sig och vet helt enkelt inte vad man ska rapportera. För det första gäller ju instruktionerna från ovan att man helst inte ska skriva att det är ”personer med utländsk härkomst”, vilket det är. Men nu är ju detta en så stor nyhet att folk har rätt att veta så mycket som tidningarna vet, men man kan ju inte strunta i dekreten från ovan, utan man berättar antingen bara hur gamla de är att de kommer från Afrika och mellanöstern, och sedan drar man till med att de har haft en trasslig uppväxt. Ovanpå detta skyller man på SÄPO och polisen för att inte de släpper uppgifter.
Men givetvis är det så att även SÄPO och polisen har instruktioner att inte släppa information som kan vara negativ när det gäller ”personer av utländsk härkomst”, alltså har vi två filter innan någon information når medborgarna. Media skyller på polisen/SÄPO, och dessa gömmer sig bakom ”utredningstekniska skäl”, vilket lika gärna kan betyda dekret från politikerna.

Som jag skrev i förra inlägget behöver man knappast vara raketforskare för att fatta att de var muslimer och vill komma till paradiset enligt koranen, d.v.s. döda så många otrogna den kunde. Det hade alltså kopplingar till den Al-Shabab, som hugger händer och fötter av de som inte vill ställa upp som soldater, eller stenar ihjäl kvinnor som inte klätt sig korrekt. Al-Shabab får förresten en massa pengar av somalier som skickar pengar till dem från Sverige (enligt den nu döde Fuad Shangole, en av ledarna i Al Shabab), och eftersom det är så synd om folket i Somalia skickar vi massa skattepengar dit. Man kan faktiskt bara hoppas att delar av dessa pengar inte finner vägen till Al-Shababs fickor.

Alltså spenderar svenska media löpmeter artiklar runt hela grundproblemet som är invandringen och människor med olika kulturer och religioner, och då i synnerhet islam som kommer hit.

Så nu kommer en ren spionhistoria, helt uppdiktad och som inte har ett uns sanning.

Bakgrunden är att teknologon går framåt, och låt oss ponera att man i USA har utvecklat ett litet chip som fungerar mot satelliterna. Alltså kan man spåra och positionsbestämma vartenda litet unikt chip. Dessa chip går att inplantera i kroppen på personer utan att personen är medveten om att han/hon har ett sådant.

Amerikanerna visar denna teknologi för svenska ansvariga inom regering och inom försvaret, och man trycker på vikten av att teknologin inte avslöjas eller kommer till allmänhetens kännedom. Nu är det ju så att Sverige är ett neutralt land, alltså inte medlem i NATO, och man har dessutom det mest sofistikerade kontrollsystemet som finns över medborgarna med personnummer och databaser i massor, just därför har USA valt Sverige för detta. Avsikten är att sätta detta chip på personer som är eller kan bli medlemmar av terroristorganisationer och utföra terrorhandlingar. På så sätt skapar man sig alltså bra kunskap om var dessa grupperingar finns, vem som möter vilka och vet exakt var de befinner sig.

Men nu vill givetvis Sverige ha en motprestation för att gå med på att inplantera dessa chip i alla möjliga terrorister, och det blir att USA lovar att komma till Sveriges hjälp vid militärt angrepp. Allt detta sker precis efter den första borgerliga regeringen tillträdde.

Alltså drar man i befolkningen diverse lögner om kulturberikning, 40-talisternas bortfall som arbetskraft, man tillåter personer från de mest potenta terroristområdena i världen att komma hit, och man (jag vet inte hur), implanterar det lilla chippet i alla från terroristområden som kommer hit. För att underlätta, och suga till sig potentiella terrorister anses alla vara flyktingar, trots att de har bortslipade fingeravtryck, inga id-handlingar eller något som kan styrka deras identitet. Ta DNA-prov behövs givetvis inte heller eftersom man kan spåra personen med chippet. Vidare ersätts de som kommer till Sverige givetvis rundligt monetärt, för att bli en magnet för potentiella terrorister. Allt enligt planerna och överenskommelsen med USA.

Nu kan alltså USA spåra alla som ”flytt” till Sverige, och många återvänder till Al-Shabab, och man kan se exakt var de befinner sig och lista ut vad de har på gång. I vissa fall leder givetvis personerna även till nya baser, terroristledare man letat efter o.s.v. Man kan helt enkelt se var varenda kotte som varit ”flykting” i Sverige är. Här i Sverige har man även fördelen att få veta när och var personer med chippet träffas, och det behövs inte mycket detektivverksamhet för att klura ut när de planerar något dåd. När man ser ett sådant samband informerar man SÄPO för att få aningarna bekräftade.
Alltså kan man, enligt överenskommelsen skrota i stort sett hela försvaret eftersom USA lovat att komma till hjälp vid ev. angrepp. Man sparar massor med pengar på detta. Man har pejling på potentiella terrorister inom landet, och kan stoppa dem i tid. Som t.ex. i Göteborg senast. Enskida terrorister är svårare, men det jobbar man på.

Det enda problemet är att övertyga medborgarna om det multikulturella samhällets välsignelse. Lögnerna blir legio, och problem, kravaller, mord, o.s.v. sopas under mattan effektivt med politiskt svammel och propaganda. Det gör man i enlighet med de propagandaknep man lärt sig från DDR, via Public Service och den kontroll över media man har sedan kalla kriget med "presstöd" och medias partitillhörigheter. Inga problem, och alla 7 riksdagspartierna är eniga.

Men sedan kom SD in i Riksdagen (jäkla skit..det hade man inte räknat med!), som en följd av internet och yttrandefriheten som råkar stå i grundlagen. Men man beslöt givetvis att inte inviga SD i vad som pågår, samt utmålar dem som rasister o.s.v. för att minska deras inflytande och kunna fortsätta verksamheten ostört. Bäst vore att stoppa kommentarer, bloggar och allt som inte är PK på internet, så man kan fortsätta att driva propagandaapparaten med oförminskad styrka.

Så lille medborgare. Tänk dig nu att USA uppfunnit ett sådant litet ”chip”, och vi i Sverige deltar i kampen mot terrorismen, och NSA sitter med en karta och kan plotta in varenda tomte som kommit hit som ”flykting” de senaste åren och vet exakt var har är på jordklotet i realtid. Vad skulle det vara värt för USA, beaktande den militära budget de har?

….en ren på hittad historia. Låt oss hoppas att det inte finns ett uns sanning i den, eller hur?

Inga kommentarer: