torsdag 8 september 2011

Koranen måste förbjudas enligt lagen


Om jag skulle skriva att alla muslimer skulle dödas, och att den som dödade muslimer skulle bli belönad, vore det olagligt. Lugn, det tycker jag givetvis inte, men vad jag vill påtala är att det är precis vad som står i koranen. Av någon märklig anledning är det legalt bara för att det står där. Det strider alltså mot svensk lag men eftersom det kallas för religion gör ingen något.

Men nu är det även så att Sveriges lag står över alla religioner. Alltså uppmanar koranen till brott, och inga småbrott heller utan rena mord. Att det finns de muslimer som tolkar koranen bokstavligt finns det massor av bevis på, i form av terrorhandlingar som avsett att döda så många icke-troende som möjligt. Så min fråga är; hur kan man tillåta att denna skrift trycks, importeras, sprids och det t.o.m. finns skolor som lär ut och som får statliga bidrag för detta?

Nu kanske någon tycker att ”det finns ju så många muslimer”. Javisst är det så, det är importvågen som drabbat och drabbar oss och i en del områden är svenskar snart lika sällsynta som en oskuld på BB. Men det är helt enkelt så att antalet brott spelar ingen som helst roll enligt lagen, tvärtom. Prova gärna att komma undan en fortkörningsbot med motiveringen ”Alla andra kör ju åxå för fort här.”

Sedan finns det massor med andra exempel på hur inkompatibel islam är med ett modernt västerländskt samhälle, och på Mopsens blogg har han listat en massa anledningar i sitt senaste inlägg (8/9-11). Men jag ville bara ta upp det som jag anser vara det mest frapperande exemplet på hur vi svenskar ska enligt våra naiva politiker ha acceptans och förståelse för invandrare och religioner, emedan det står i klartext i deras ”lagbok” att de ser ner på oss och den muslim som dödar svenskar (eller andra icke troende) kommer till himlen. Javisst, är majoriteten av muslimer sekulariserade, har ingen anledning eller planer på att förja koranen till punkt och pricka. Men då borde det inte heller vara något problem att ta bort de verser i koranen som uppmanar till brott. Passar inte det så måste, enligt svensk lag, hela boken olagligförklaras. Spridande, tryckande och undervisning av det som står i den är en olaglig handling.

5 kommentarer:

Urban sa...

Det är fan i mig inte klokt att idag i Sverige står imaner och förespråkar
döden för kristna ,Homosexuella,och konvertiter,och det värsta i detta är att regeringen står och försvarar dem,tvärsemot Sveriges rikes lag!Jag tycker det är fruktansvärt,och när ska kommunist Journalisterna vakna?

Ulmerkotten sa...

@ Urban

Precis. Och svenska kyrkan betalar tydligen för en imam.
Problemet är att journalisterna är kontrollerade av diktat från politikerna. Googla på Lilla Saltsjöbadsavtalet. Denna typ av rena lagbrott och saker som direkt emotsäger svenska lag är det tabu att ta upp. Men vi ska ju skapa våra uppfattningar på vad media skriver, och vad de anser är viktigt. Silvias hattkollektion, fotboll, sport och lite annat trams ska du lille medborgare bekymra dig om. Före valen - bara de frågor de politiska partierna vill ta upp och diskutera. Allt annat är tabu.

Robin Shadowes sa...

Koranen inte bara uppmanar till enskilda mord. Det är värre än så. Massmord, för att inte säga regelrätta folkmord är vad den vidriga bok uppmanar till. Därutöver tillåter den rent slaveri, både kroppsligt och till sex. Den tillåter ej heller samvetsfrihet. Inte bara koranen borde förbjudas. Islam i si helhet borde förbjudas. Jag går så långt att alla totalitära läror borde förbjudas, inte bara islam. Har ens läror tiotals miljoner liv på sitt samvete så har man för all framtid förverkat rätten att verka i det demokratiska rummet, tycker jag.

Ulmerkotten sa...

Jag kan hålla med dig om koranen, men jag tycker gränsen man ska dra är lagboken. Alltså den, de eller skrifter, publikationer som strider mot lagen ska, och måste förbjudas.
Men sedan kan man ju inte lägga personer idag till last vad som hänt tidigare, i andra länder, och av andra personer, alltså någon form av kollektiv skuld.
Däremot kan ju varje person inse hur vansinnigt kommunism och nazism är, beaktandes historien,men det kan man ju inte lasta t.ex. dagens kommunister för i Sverige. Det är deras demokratiska rätt att vara kommunister, och skyldighet hålla sig innanför lagens råmärken.

Som någon vis person sa; Jag håller inte med dina åsikter men jag är villig att slåss för din rätt att ha dem. (ungefär). Tullar vi på folks rätt att ha sina åsikter har vi inte demokrati utan diktatur.

Anonym sa...

Kan inte texten JO anmälas för hatbrott?