måndag 5 september 2011

Första April - hela året!


Man tror att det är första april i detta land. Hade denna artikel i SvD och Skånskan kommit in detta datum hade jag skrattat gott. Men nu är det tydligen inte något skämt utan sanning.
Nu tar vi det från början. Man har alltså importerat en massa kriminella element och tillåtit dem att bosätta sig i samma områden. Man har plockat in främmande kulturer och låtit dem bosätta sig i dessa områden.
Det blir bilbränder, sprängdåd, skottlossningar, rasism och kravaller, vilket man kallar för ”lite integrationsproblem”. Det är nog tidens ”understatement”, samtidigt försöker man slå blå duster i svenskar ögon genom att påstå idiotsaker som att det multikulturella samhället är ”mer spännande”, och sjuklöverns sjunger lovsånger om berikning och nybyggare. För sådär ett år sedan åkte Beatrice Ask runt och delade ut extra poliser till dessa områden eftersom behovet var (och är) minst sagt skriande. Man beslöt att plocka in fler poliser i just Rosengård, och sedan behövde man en ny polisstation p.g.a. platsbrist givetvis. I direkt anknytning till Rosengård, var annars?

Men nu gäller det ju för politikerna att sopa problemen under mattan. Desperationen stiger. Bombattentaten likaså och skottlossningarna. Reepalu tycker att man borde slå ihop Rosengård och ett närliggande område och ge det nya området ett nytt namn. Rosengård låter ju illa i varje svenskt öra, alltså är ett namnbyte på sin plats, och även om det inte löser problemen blir det lite respit.  Får man föreslå ”Norra Mogadishu”?

Sedan kommer någon stjärna på att man ska ha en massa poliser som går runt i området. Rent preventivt och visar polisernas närvaro, och dessa kallas då ”dialogpoliser” Se där – ännu ett nysvenskt ord har uppfunnits. Dialogpoliser, som ska prata buset till rätta, man blir imponerad. Någon form av kringvandrande socialarbetare, men med större bemyndigande alltså.

Men tillbaka till artikeln. En riktig höjdare. Poliserna ska lära sig arabiska! Men problemet är ju att utbildning tar tid och kostar pengar, och gemene man som skulle tvingas betala för detta skulle reagera och bli mer ”främlingsfientlig” (ånyo ett nysvenskt ord). Alltså kommer någon på att det givetvis är frivilligt och att idén till detta kommer från poliserna själva, för att de ska kunna bemöta de som talar arabiska på ett vänligt sätt, och förstå varför man kastar sten och arabisk kultur generellt. Lögnen är så uppenbar att man skrattar. Poliserna skulle alltså efterlyst detta för att få spendera sin fritid på. Och ett helt gäng poliser, samtidigt…hahaha! Allt för att stödja acceptansen och det multikulturella samhället. Buset, och kravallungarna uppskattar säkert att bli tilltalade vänligt och artigt på arabiska efter att ha eldat upp bilar, kastat sten på utryckningsfordon, skjutit skarpt på någon/några i det andra gänget, eller lagt en bomb hos någon som inte ville betala ”beskyddaravgift”.

Alltså, är det så i politikernas desperation, att poliserna tvingas till skolbänken på fullt betald arbetstid, för att sitt och lära sig ett språk de inte vill kunna, eller ens har behov av att kunna. 

Detta land heter Sverige, här pratar vi svenska. Har man kommit till detta land och inte lärt sig svenska, trots SFI, monetära morötter i tiotusenkronorsklassen, är det inte något som bekymrar oss svenskar. Sorry.

Malmös poliser har säkert belagts med munkavle, både om problemen i berikarområden och denna ”frivilliga utbildning” och vem som beställt den (får man gissa B. Ask, Ullenhag eller Billström i samförstånd med Reepalu). Vid vite av anställningen.

Inga kommentarer: