tisdag 6 september 2011

Regeringen tar krafttag mot rasismen


Bara ett blogginlägg om ett litet konstaterande över hur regeringen prioriterar, och vad man egentligen ser farorna. Vi börjar med att SÄPO har en budget på drygt 1 miljard, (länk) och man får alltså 85 miljoner extra. En miljard är inte småpengar, vilka hotbilder finns? Alltså egentligen? Det råder väl ganska lite tvivel om att vi snackar om muslimska terrorister, som kommit hit. Personer som kommer till detta land som ”flyktingar” har tagit sig hundratals mil, över dussintalet gränser, och har inte ett papper med sig som de kan styrka vare sig landstillhörighet eller egen identitet med. Så alltså utfärdar man papper baserat på de uppgivna uppgifterna. Kan någon tänka sig ett bättre sätt att byta identitet? Inga DNA-prov tas (vilket är regeln för svenska barn), och massor av dessa stackars flyktingar har förstörda fingeravtryck. Mycket märkligt.
Man har skapat samhällen i Sverige där man kan leva helt skild från det svenska, och ändå klara sig och utan att bli upptäckt. Vi pratar alltså om att man skapat en möjlighet för brottslingar och terrorister att bo, och verka antingen i Sverige eller med Sverige som bas. Så självklart behöver SÄPO en massa pengar, som man bäddar får man ligga. Eller rättare sagt svenska skattebetalare betala för. Det finns ett uttryck som heter ”mota Olle i grind” det kanske vore något för nästa regeringssammanträde. Eller hur Bilström och Ullenhag?

Som man vet är för araber just judar ett hatobjekt, och internationella media m.fl. avråder judar att gå i närheten av berikarområden med ”nybyggare”. Muslimer/araber är tydligen ”rasister”, men eftersom det är deras kultur/religion är det tydligen accepterbart för svenska politiker. Nja, inte riktigt…Ullenhag har uppmärksammat problemet, eftersom man internationellt påtalat problemet, och allokerat den enorma summan 4 miljoner för att skydda ”utsattheten” för judar i Sverige (länk). Man kan ju dra sig till minnes att det är ungefär samma belopp som tre ”ensamkommande flyktingbarn” kostar skattebetalarna årligen. Vi snackar krafttag, eller hur Ullenhag? Rasism ska väl inte tillåtas? Bara att som svensk ifrågasätta invandringspolitiken renderar i en röd stämpel i pannan som ”främlingsfientlig”.