fredag 9 september 2011

Ullenhag...say no more

Aftonbladet har ju klippt möjligheterna att kommentera, och dessutom visar man inga länkningar trots att man inte har det publicistiska ansvaret. Man vill alltså kunna skriva och publicera saker helt utan att bli emotsagda. Så mycket för yttrande och tryckfrihet.
Detta går som en röd tråd genom hela pressen f.n. och man snackar om ett ”näthat” vilket egentligen är kommentarer som man (tidningar och politiker) inte vill ha, även om de på intet sätt förolämpar, är felaktiga eller bryter mot lagen. Ren censur alltså.

Men till saken. Aftonbladet publicerar en artikel av Erik Ullenhag. Jag känner honom inte som person och avser inte att förolämpa honom personligen. Men i sin politiska funktion, och baserat på de uttalanden han gör är han helt verklighetsfrånvänd och borde testas för narkotika. Han lever uppenbarligen inte i Sverige utan har visioner om något multikulturellt utopia som aldrig kommer att existera. Lidande blir svensk kultur, och svenska skattebetalare.

Idag handlar hans artikel om romer. På vanlig svenska menar han zigenare, men på nysvenska heter det romer. Denna grupp människor har alltså funnits i landet i sådär 500år. De har helt självvalt under hela denna tid valt att inte integrera sig, utan vill leva parallellt med det svenska samhället. Vi pratar alltså inte om integration eftersom man på 500 år inte integrerat sig, och man vill inte integrera sig. Ullenhag snackar om fördomar, när det gäller att zigenare stjäl. Så, Ullenhag presentera statistik då! Den utredning som BRÅ gjorde för sådär 15 år sedan för att bevis just det hemligstämplades, och sedan dess har ingen ny utredning gjorts, mig veterligt. Men bevisa nu Ullenhag, annars kan du inte påstå att det är en fördom att zigenare stjäl. Snarare tvärtom, avsaknaden på utredningar och statistik i detta statistikens förlovade land talar sitt tydliga språk, samt den hemligstämplade utredningen, och då kan Ullenhag inte påstå att det är en lögn eller skröna. Men man har givetvis DO som blodhundar som bötfäller alla som ens påstår att zigenare stjäl. PK ska det vara.

Som jag påtalat tidigare – det är på sitt sätt skönt att det finns politiker som hävdar att de är valda av folket och kommer med sådana här artiklar. Han ger politikerföraktet ett konkret ansikte. Den dagen han kan bevisa att zigenare inte är överrepresenterade i stöldstatistiken, ska jag börja lyssna på honom. Men till den dagen betraktar jag honom som rent pinsam och en lögnare. Lögnare kallar jag honom eftersom han påstår att vi har ”fördomar” mot zigenare, emedan han inte kan bevisa motsatsen. Det är för mig en ren gåta hur någon kan lägga sin röst på denne person eller hans parti.

Ok, kostnaden enligt Maria Leissner för zigenarna i detta land är 12.500 miljoner per år (eller 20-25.000 kr/person och månad). Nu ska man allokera ytterligare 46 miljoner till dessa eftersom det är så synd om zigenarna och man ska ”fira” att det är 500 år sedan de kom hit först. Sedan har Ullenhag ”visioner”, ytterligare en anledning att göra en drogtest.

Judarna drivs ut i parti och minut från alla muslimska områden som ren rasism, vilket uppmärksammats internationellt, så man allokerar 4 miljoner (ca 0.3 promille av kostnaderna för zigenarna), enbart för att tysta debatten och kritiken.

Visst fungerar det multikulturella samhället? Det är ju dessutom mer ”spännande” enligt Reinfeldt. Kostsamt åxå, men det går ju alltid att dölja för naiva medborgare som tror blint på politikerna, och inte har begrepp om beloppen man svänger sig med.

Inga kommentarer: