onsdag 26 februari 2014

Trollmor i solljuset

Det här ska bli kul att skåda (länk)! En FB-grupp som heter ”Ja-tack till mångfald” rekommenderar sina följare att gå in och komma mer trollkommentarer bara för att provocera på Avpixlat. Nu tror jag inte så många nappar men det spelar mindre roll. Jag misstänker dock att de som skapat denna FB-grupp inte känner till historien. För länge sedan hette Avpixlat Politiskt Inkorrekt (PI), och när det begav sig var det antal multikultiivrare som tappert försökte argumentera där. Man bet sig i tummen ganska ordentligt, detta trots att PI inte raderade några lagliga kommentarer. Det var helt enkelt så att man blev totalyxade i kommentatorsfälten, och drog sig tillbaka och slickade sina sår i brist på argument. Politikerna däremot fortsatte i Ullenhagstrumporna och predikade paradiset och att det är hemskt synd om alla som lyckas smuggla sig hit och dolde alla kostnader och problem. Detta pågår märkligt nog även än idag. Men multikultiförespråkarna höll sig borta från PI, och sedan även Avpixlat. Däremot ägnar man sig åt ren generell och felaktig smutskastning av siten, uppenbarligen i total avsaknad på argument. Avpixlat har kallas vanligtvis för ”hatsite”, vilket det inte alls är. De som skriver på siten och de som gör inlägg är ”främlingsfientliga” som bäst eller ”rasister”. Ovanpå detta plockar man in en grupp av extrema vänsterextremister, Researchgruppen, som lyckas hacka Disqus databas, och med detta material går man till Expressen som gör ett skandalreportage som strider mot i stort sett alla pressetiska regler och förvanskar och omskriver inlägg med en klar politisk agenda mot just SD. Siten ”Fria Tider” samlar just nu in pengar för att kunna driva en civilrättslig rättegång mot Expressens ansvarige utgivare Thomas Mattsson.
Så de som inte har varit med när det begav sig uppmanar alltså till ”troll” att komma med enbart provocerande inlägg på Avpixlat, och sedan publicera de ”roligaste” svaren på FB.
Trollen kommer dock ganska snart få solen på sig, och som alla troll bli förstenade av ljus och i det aktuella fallet sanning och argument.
Men det intressanta i hela historien är att vi har en regering och hela sjuklövern som bedriver en politik man inte kan motivera. Den skadar landet, kostar enorma summor och har lett till, svår bostadsbrist, stor arbetslöshet, gängkriminalitet, narkotikasmuggling, bilbränder i massor, obefintlig integration, billigare sjukvård och tandvård för ”papperslösa” d.v.s. illegala immigranter än de egna medborgarna, skottlossningar, våldtäkter och en massa andra problem.
Det kan ju rimligtvis inte vara så att den som ifrågasätter den förda politiken ska ifrågasättas med på gränsen till illegala medel och smutskastas med snokande i inlägg och privatekonomi. Det är rimligtvis så att de ansvariga ska kunna argumentera, försvara och motivera den politik som förs, då denna bedrivs med skattemedel. Så sker inte, och det som nu sker är ett rent hot emot det demokratiska samhället, med direkt odemokratiska och olagliga medel.

Inga kommentarer: