torsdag 27 februari 2014

Locket på - som vanligt

Sådana här nyheter får mig kräknödig. Jag mår illa av att man tullar på det juridiska systemet till förmån för det politiskt korrekta. Några idioter som våldtar en tjej som drabbats av koma som en följd av sin sjukdom. Som alla vet låg Sverige god två i våldtäktsstatistiken per capita i världen, efter Lesotho om jag minns rätt 2010. Det påtalade SD före valet 2010 och desperationen stiger givetvis hos sjuklövern. Man har alltså sedan dess skrivit om lagen, uppenbarligen med avsikten att dölja det enkla faktum att i Sverige våldtas kvinnor och det råder en stor överrepresentation direkt kopplad till invandare (källa BRÅ, se sidan 43). Nu har jag ingen aning om detta fall är kopplat till invandare, men man får precis som medborgarna i DDR, lära sig läsa mellan raderna. Nu har man alltså lagt munkavle på BRÅ (därför finns ingen nyare statistik), och man har dessutom uppenbarligen givit domstolarna order om att se mellan fingrarna med våldtäkter och döma till andra sexualbrott, villkorliga domar och lite skadestånd eller samhällstjänst. Allt för att sopa ett reellt problem under mattan man är direkt orsakande till.
Visst, hittar man på lite andra domar som ”sexuellt utnyttjande” och annat larv var det ju ingen våldtäkt, eller hur? Allt enligt instruktionerna som givetvis inte publiceras någonstans, och bäst av allt – det var inte våldtäkt. Eller vad sägs om skadestånden? Totalt 55.000 kr? Tja, om någon av de åtalade kan betala, annars blir det Brottsoffermyndigheten som har som regel att skriva ner alla skadestånd eftersom de står över svenska domstolar. Mycket märkligt…vidare är det märkligt att man inte hänger ut gärningsmännen, det har alltså begått brottet men fått villkorlig dom. Varför publicerar man inte deras namn och bilder i tidningen?

Men var är ni nu barrikadkvinnor från 1968? Ni som kanske idag ivrar för kvotering till bolagsstyrelser, kvotering av föräldraledigheter och annat? Hur ser ni på regelrätta våldtäkter? Är det lite spill man får räkna med på multikultialtaret?
Jag skrev om detta för någon dag sedan, och desperationen vilket innebär sopande av fakta och statistik under mattan bara lär tillta. Politikerna kommer skylla på domstolarna och domstolarna törs inte yppa ett ljud om de instruktioner som uppenbarligen gäller.
Men låt oss nu gissa vad som händer – media kommer inte publicera ett ljud om denna typ av brott framöver. Locket på.

Add: Jaha, gärningsmännen kommer från Kongo och Burundi enligt Fria Tider. Vem är överraskad?

Inga kommentarer: