onsdag 1 juni 2016

Barbar åxå

Vi ska alltså acceptera islam som religion. Vi har ett långt facit med terrorattacker i islams namn, vi har en skara rent barbariska rörelser som agerar i islams namn. Vi har IS som givetvis hävdar att det är muslimer, vi har en lång rad med direkt fundamentala dumheter som inte hör hemma i ett modernt västerland, och listan kan snart göras hur lång som helst.
I
dagens SvD kan man läsa hur strafflagstiftnigen fungerar i ett muslimskt land, med en moralpolis som tydligen dömer ut rent barbariska straff som stympningar, steningar, och piskningar. FN rapporterar alltså att man har ca 4 avrättningar per dag i Iran.
Samtidigt har vi alltså Irans utrikesminister i landet vid namn Zarif, som är här för ”bilaterala samtal” med regeringen. Ursäkta, men hur kan man ens ha samtal med ett land som Iran? Är det ånyo svamlet om religion och koranen som legaliserar det FN rubricerar som rent barbari? Om jag inte är felunderrättad har Sverige skrivit på konventionen om mänskliga rättigheter. Man åberopar den i alla fall ofta när det gäller att släppa in alla som kallar sig flyktingar i detta land.

Men samtidigt ska man alltså ha ”bilaterala samtal”, kanske för utökat handelsutbyte eller något liknande. Man stoppar som vanligt huvudet i sanden som en struts och bortser alltså från att ett land man vill ha handelsutbyte med ägnar sig åt rent barbari och har godtyckliga avrättningar samt fördöms av FN för att det kanske finns pengar för svenska företag att tjäna. Ganska blodbesudlade pengar är vad vi pratar om och dessutom stöd till den sittande regimen i Teheran.
Snacka om dubbelmoral av regeringen.

När man läser artikeln i SvD kan man inte låta bli att tänka på filmen ”Life of Brian” och steningsscenen, man kan knappast tro att hela länder styrs av något som skrevs på 600-talet, och dylika straff tillämpas idag, 2016.

Men för att citera vår förre statsminister ”Ursvenskt är bara barbariet.”. Då får man väl kalla sig barbar, islamofob, eller främlingsfientlig. Som jag påtalade tidigare i förra blogginlägget; rent smicker alltså.
Jag är betydligt hellre en barbar, än handlar med länder som har s.k. rättssystem baserade på koranen och islam och flagrant bryter mot massor med mänskliga rättigheter, enligt FN.

Inga kommentarer: