måndag 6 juni 2016

Prova på ramadan

Man kan ju tycka vad man vill om olika religiösa högtider. En engelsman jag kände tyckte t.ex. att midsommarfirandet var en ”hednisk fertilitetsrit”. Egentligen är nu inte midsommar en religiös högtid, men aspekten är lite intressant. Givetvis har vi en del religöst baserade högtider som påsk och jul, även dessa kan säkert te sig märkliga, sedda med andra ögon.

Men nu inställer sig problemställningen om man avsiktligen ska medverka till spridningen av någon religion? Det är definitivt ingenting stater eller myndigheter ska ägna sig åt för skattepengar rent generellt. Vi har dessutom en religion som är allt annat än fredlig, i synnerhet vad beträffar de som inte tror på denna religion, och dessutom ett längt facit av rena terroristdåd. Ovanpå detta strider man inbördes som jag skrev om det förra inlägget med Libyen som exempel.

Jag finner alltså ingen som helst anledning att acceptera islam som religion. Detta baserat på att alla andra religioner som jag känner till är fundamentalt fredliga till skillnad från islam. Som jag skrivit om tidigare uppmanar man i koranen till mord på alla ”otrogna”, d.v.s de som inte är muslimer.
Sjuklövern verkar tro att man löser hela problemställningen med att vi svenskar ska ha acceptans för islam. Kanske hoppas man på att alla muslimer som kommer hit ska praktisera någon form av islam light, eller att man kan förhindra radikalisering med samtalsterapi. Kanske hoppas man att förhindra terrorbrott innan de händer, givetvis genom att göra grova intrång i alla svenskars rätt till personlig integritet, som t.ex. att öppna det svenska DNA-registret för polisen och SÄPO.
Så vad händer när man tittar på SvD:s öppningssida på nationaldagens morgon? Man drabbas av någon idiotisk propaganda att man ska prova på ramadan (se bild).



Jag frågar mig vad man håller på med, ”Prova på ramadan”? Varför skulle någon vilja göra det som inte är muslim? Är det någon bantningskampanj, eller månne bara någon sympatiåtgärd och självspäkeri?

Denna idiotiska kampanj är uppenbarligen en del av islamiseringen av landet, vidare bekostas den med skattepengar från EU enligt Fria Tider (
länk).

Man måste helt enkelt börja inse att islamiseringen av landet är ett direkt hot. Kraven kommer att bli fler och mer omfattande på det svenska samhället och lösningen är definitivt inte att stryka alla muslimer medhårs för att på så sätt undgå extremism. Islam är en militant religion som inte kan samexistera med andra religioner eller ”otrogna”, det är bara att fatta.


Add: Jag hittade denna artikel i UNT. Kan man inte kalla ramadan för en enda ätstörning som borde botas?

Inga kommentarer: