fredag 24 juni 2016

Långsiktighet och stabilitet?


Löfvén svarade på en fråga om konsekvenserna av Englands omröstning gällande EU, och menade att vi i Sverige behöver ”långsiktighet och stabilitet”.

Så låt oss nu fråga oss vad föregående och sittande regering uppnått när det gäller just detta? Regering Löfvén har alltså tillåtit en sanslös invandring, denna i sin tur har medfört enorma kostnader och problem. Vi har en underbalanserad budget och lånar pengar (Tack Löfvén). Vi har inget försvar, vi har skolresultat som dalar, vi har usel sjukvård, taskiga pensioner och världens högsta (eller näst högsta) skattetryck.
Samtidigt skickar vi runt 20 miljarder 2016 netto till EU (länk). På några år har vi börjat se ”EU-migranter” som sitter och tigger i snart vartenda hörn i städerna, i andra fall är det asfaltläggare som drar runt och skitar ner. Man släpper in lågutbildade migranter som uppenbarligen smugglat sig genom hela EU. Man kliar sig sedan i klumpen om hur man ska få dessa i arbeten som inte finns. Anhöriginvandring. Högre skatter i kommunerna (länk). Regeringen beviljade just 283 miljoner extra till polisen baserat på enbart kostnader orsakade av den förda migrationspolitiken (länk polisen).

Ovanpå detta har vi s.k. utanförskapsområden, alltså områden där gängkriminaliteten härskar. Sexualbrotten försöker man tappert mörka eftersom överrepresentationen av personer med utländsk bakgrund är direkt slående. Jag har skrivit om detta tidigare och här är ytterligare ett fall (
länk).

Man är naiva nog att tro på ett flumsamhälle där muslimer ska acceptera och accepteras, och understödjer muslimska organisationer. Eventuellt tror man, att man kommer man undan muslimska terrordåd ju mer accepterande man är för islam, och dumheter knutna till islam.

Det är ganska mycket man lyckats med på några år…så låt oss ställa oss frågan om vad regeringen Löfvén gjort för just ”långsiktighet och stabilitet” i detta land?

Inga kommentarer: