lördag 25 maj 2013

Skiftande bakgrund?


 Eftersom alla vet att det är invandrargäng som ställer till kravallerna, gäller det för media att på alla sätt dölja det. ”Skiftande bakgrund bland de gripna”, kan man läsa i denna artikel.

Så det finns ingen som helst gemensam nämnare som ”utländsk bakgrund”? Den röda tråden med alltför stor invandring, inga krav på integration och bosättning i det som idag heter ”utanförskapsområden” har givetvis lett fram till dessa problem. Men denna röda tråd är givetvis tabu för media och man frågar sig på olika sätt hur detta kunde hända? Naivt så det förslår.

Så vad skriver media om? Man kan nog säga att de skriver om allt bara det INTE har någon anknytning till ovan nämnda saker. Även om alla vet och inser att så är saken, nämns detta inte i pressen.

I början skyllde man på polisen, t.ex. för övervåld, men detta har man insett hur fel det var och nyhetsrapporteringen försöker dölja det faktiska problemet och det enkla faktum att en naiv, felaktig och mycket kostsam politik lett till den situation vi ser idag.

De som kritiserat den förda politiken har förlöjligats, fått diverse tillmälen oftast på nysvenska och i riksdagen har man skytt dem som pesten. Den oheliga alliansen mellan regeringen och miljöpartiet är ett tydligt exempel på detta. Detta trots att kritiken uppenbarligen varit och är högst befogad.

Men frågan jag ställer mig är vad som egentligen driver politikerna inom sjuklövern. Alla fattar att invandringen kostar enorma belopp. Alla fattar att vi inte behöver någon arbetskraft. Arbetslösheten är runt 8% och ungdomsdito 27%. Alla fattar att de som kommer hit som ”flyktingar”, är ute efter en högre levnadsstandard och är inte flyktingar. Alla inser vilka skador på svensk kultur det ställer till och att för oss totalt främmande krav ska accepteras. Alla inser att islam inte är förenbart med ett modernt västerländskt samhälle.

Så vad håller sjuklövern på med? Vad är anledningen till denna huvudlösa och kostsamma politik som skadar mitt land?

2 kommentarer:

Icke troende ateist sa...

Anledningen stavas STOLTHET

Statsministerna är väldigt stolt över att Sverige är ett öppet land, sa han vid pressträffen med anledning av husbyupploppen.

I riksdagen manifesterade flera talare sin stolthet under debatten om fri vård av papperslösa.

Tror inte det finns några djupare motiv än så hos de flesta av våra kära politiker

Ulmerkotten sa...

Aha! Man erkänner att man är stolt över att ha fel, har haft fel eller att bedriva en vansinnig polik. Är det så man ska tolka det? Ordet "stolt" legaliserar allt.

Ett nytt propagandaknep med samhörighetskänsla i klangen. Tror jag inte ett skit på.