tisdag 25 juni 2013

Svensk - andra klassens medborgare


Jag kan bara konstatera att man är nedgraderad till andra klassens medborgare i detta land. Man har jobbat här och betalat skatt nästan hela livet (förutom ett antal år utomlands), har inte en sjukdag.

Men nu är det tydligen så att min kultur mina värderingar, mina åsikter inte är vatten värda ej heller mina skattepengar. Det är egentligen ganska konstigt att man är röstberättigad.


Allt till förmån för någon ny adel vi desperat behöver i form av invandrare. Mina barn har genomgått, eller går i svensk skola med runt 500kr/elev för skolan att spendera på allt en elev behöver. Mina söner har inte ett öre i socioekonomiskt stöd i skolan, vilket man strör över ”berikarområden”. Ej heller får de gratis läsplattor vilket eleverna i Husby fick och nu SFI-elever i Vetlanda ska få. (länk)

Ej heller får de monetära ersättningar för att de klarar av den kurs/utbildning de går, emedan sådan betalas ut till de som klarar FSI. Maten är usel i skolorna, lärarna underbetalda och undervisningsmaterialet är rent antikt.

Jag har inte gratis läkarvård eller tandvård, vilket de som olagligen befinner sig i landet ska få. 

Ej heller finns här i trakten några flummiga projekt av typen ”Järvalyftet” som har i det närmaste hur stora spenderarbyxor som helst.

 Ursäkta, men detta är någon omvänd form av rasism med mig och mina barn som drabbade. Bara för att vi är svenskar, uppenbarligen andra klassens medborgare´.

Den svensk som går i pension får mindre monetär ersättning än en nyanländ berikare av samma ålder.

Om sådär 5 år kan man om denna utveckling fortsätter säkert få se parkbänkar med texten ”Endast för berikare” (även med arabisk skrift), för att den nya adeln ska kunna sitta emedan jag får stå, men har betalat parkbänken. Ni vet, vi svenskar kan per definition inte bli diskriminerade.

1 kommentar:

Varjager sa...

Man blir mörkrädd, hur de styrande behandlar oss.