onsdag 20 november 2013

55 and counting...


Visst är det märkligt…jag var med på 70, 80 och delvis 90-talen här i Sverige. Skottlossningar och mord var mycket ovanliga. I hela Sverige. Gängkriminalitet fanns inte. Det fanns kanske kriminella gäng men inte med skjutvapen.
Vi kan idag läsa på denna länk i Aftonbladet att den 55:e skottlossningen bara i Göteborg skett i år. Företrädesvis i berikarområden.

Att göra kopplingen till invandringspolitiken eller att ifrågasätta vad som sker är rent tabu. Med det gör man på Axpixlat, men för detta skriver DN: -Sajten håller sig med ett kommentarsfält som kokar av hat mot invandrare, med ett språkbruk som naturligtvis går stick i stäv mot allt som kan benämnas ”nolltolerans mot rasism”.

Hallå DN! Om en enda rasistisk eller ”agg mot folkgrupp”-kommentar hade publicerats på Avpixlat, hade stämningarna/polisanmälningarna haglat. Anledningen är att Avpixlat inte ägnar sig åt rasism, eller agg mot folkgrupper. Däremot kritiserar man svensk invandringspolitik, vilket är något helt annat.


Ursäkta, men jag fattar inte detta och hur svensk journalistkår fungerar. Hur indoktrinerade och naiva är man? Varför är invandringspolitiken tabu? Eller hur ser de order ut man från politikerna ut man fått? Sannolikt är det en kombination av dessa tre saker.

Så vad säger man? Tja, senast jag såg statistik på våldtäkter var vi god tvåa i världen per invånare (efter Leshoto om jag minns rätt). Kanske man lyckas komma upp i 70 skottlossningar i Göteborg i år.
Tack Ullenhag och känn dig just ”berikad” lille medborgare, för att inte nämna att kostnaden för invandringen ligger på minst 100 miljarder per år.

55 and counting...


Inga kommentarer: