söndag 3 november 2013

Sjuklöverns Solidaritetshus


Desperationen på Migrationsverket stiger, och eftersom man har obegränsat med skattepengar köper man herrgårdar för att i dessa inhysa ”flyktingar”. En annan variant är att de som äger herrgårdar upplåter dem åt Migrationsverket så att ägarna kan sitta som mellanhand och tjäna pengar. Ett rykande färskt exempel på det förstnämnda, är att Migrationsverket köper Skebobruks Herrgård för att inhysa ”flyktingar”.
Någon kallade de som ”flyr” till detta land för vår nya adel, och det kan nog stämma enär de får bo i forna adelns boningar. Tänk dig även vilka signaler man sänder ut när ”flyktingarna” skickar hem bilder (med sin iPhone 5), på dessa ”flyktingförläggningar”.

Så jag hittade den bästa lösningen som skulle lösa Migrationsverkets problem. Tja, i alla fall någon månad. En kåk med 600 rum, som används mycket lite och ligger centralt. Nära till shopping, och miljön borde duga även för de mest kräsna flyktingarna. Vad säger Ni på Migrationsverket? Är det inte dags att göra om denna byggnation ingen använder till flyktingförläggning? Om kungaparet har lite verksamheter i huset kan de säkert flyttas till Tensta eller Rinkeby. Dessutom finns säkert audiensrum dit miggorna kan komma och lyssna på rövarhistorier om saknade släktingar, familj, krig och andra hemskheter. Förresten, ”Kungliga Slottet”? Det kommer låta lite fel…varför inte döpa om det till ”Sjuklöverns Solidaritetshus”?

Nu kanske du tycker jag är larvig eller överdriver. Då har jag bara ett epitet åt dig; Du är främlingsfientlig.

Inga kommentarer: