måndag 25 november 2013

Rasism? Inte då - berikning!


Som vi vet kan svenskar inte bli diskriminerade i Sverige. Anledningen uppges till att vi är (i alla fall för tillfället), så många att tillmälen som ”Svennehora” eller ”Jävla svenne”, är saker som inte är åtalbara eller ens åtalbart förolämpningar. Skulle någon svensk däremot säga ”jävla zigenare”, till just en zigenare är det garanterat åtalbart, och DO skulle driva ett sådant fall till skadestånd på minst 50KSEK.

På 30-talet i Tyskland sparkade man ut judar ur sina bostäder till förmån för nazister som fick flytta in.
Svenska herrgårdar och herresäten köps och byggs om till flyktingförläggningar, och som man kan läsa i denna artikel vill hyresvärdar sparka ut svenska hyresgäster för att bedriva en mycket mer lönsam verksamhet i form av flyktingförläggning. Vad är skillnaden för de som bor på platsen med en mellanhand, i form av en hyresvärd som givetvis ser det lukrativa i en flyktingförläggning?

denna länk i SvD kan vi mellan raderna läsa att svenskar” må ej göra sig besvär” på arbetsförmedlingen. I den mån de gör sig besvär tvingas de som är högutbildade ut som praktikanter på företag med hot om uteblivet ekonomist stöd.  På så sätt döljer man ren arbetslöshet. Det är mycket viktigare att fixa jobb till de som kommer från andra länder, än att prioritera svenska medborgare. Svenska ungdomar flyr till främst Norge för att ta skitjobb.

Inte ens  den som olagligen befinner sig i landet, med den nysvenska benämningen ”papperslös”, och har gratis sjuk och tandvård. (Har du det?). På pappret kostar det den enorma summan av max 50kr, men en som inte behöver uppge någon identitet behöver inte heller betala. Alltså i praktiken gratis.

Så jag frågar mig vad rasism är? Snart får jag väl gå med ett stort blågult ”S” på rocken för att jag är svensk, och förväntas skämmas för detta.

Ullenhag kommer väl snart med parkbänkar på vilka det kommer att stå ”Endast för berikare”, texten på både arabiska och svenska givetvis. Vi svenskar må icke göra oss besvär och bötfälls sannolikt och om några år om vi sitter på dessa bänkar.

Rasism…icke då!…berikning, hallelujah! Landets räddare! Tack Ullenhag och hela sjuklövern.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Är du säljaren ulmerkotten på tradera? Jag skulle vilja komma i kontakt med denne. Mejla gärna om det är du! Med vänlig hälsning, Frida

Prinsessanfrida@hotmail.com

Ulmerkotten sa...

Nix, det är inte jag. Jag har aldrig sålt/köpt något på Tradera eller har någon identitet där. Sorry.