måndag 4 november 2013

Vi vill...


Som jag nämnde tidigare finns det olika typer av propaganda; en är smutskastning och förlöjligande av motståndarna. Denna typ av propaganda finns det hur många exempel på som helst. Sedan har vi konsten att ge medborgarna felaktig eller missvisande information.

Eftersom medborgarna grundar sina åsikter på den information de får gäller det alltså att framhäva och tjata om det man vill propagera för samtidigt som man döljer annan typ av mer opassande information som förstör den ensidiga bild man vill ge medborgarna. Ytterligare ett exempel är defatistisk propaganda. Det innebär att man försöker tysta meningsmotståndare med idiotpåståenden som ”Nu är Sverige mångkulturellt, det är bara att fatta.” eller ”Islam är en accepterad religion i detta land, det kan du inte göra något åt.”


Det är ett komplext växelspel som svenska media och politiker har lärt sig behärska. Man måste dock fatta att det är ren propaganda man ser och inget annat. Ju fler strängar man spelar på ju effektivare blir propagandan.
här kommer en riktig propagandahöjdare:

Låt mig nu punktera eftersom det blir så många saker:
  • Postkodlotteriet är en typisk svensk företeelse, vem som helst kan vinna. Man springer runt i stugorna och berättar hur mycket pengar någon vunnit, folkligt och svenskt.
  • Man visar att vi är ett land i förändring genom att leka med att börja med en svensk fana, och sedan tona in färger. Detta symboliserar givetvis personer med olika hudfärger och från andra länder.
  • ”Hela Sverige – Mångfald och tolerans”, heter kampanjen. Genialt propagandasvammel med nysvenska inblandat, och du ska känna dig delaktig.
  • Man har ”ambassadörer”, kända personer givetvis med invandrarbakgrund företrädesvis.  Ett typexempel är bilden på personerna på sitens förstasida.
  • Du hittar även tips på hur du kan engagera dig, till exempel genom att bli en extrakompis eller mäta mångfalden på din arbetsplats.”. Om detta inte är ren propaganda vet jag inte vad som är det.
  • Under ”Vill vill” hittar man denna text: ”Vi vill att det ska skapas fler jobb i Sverige, eftersom vi ser att det behövs inför framtiden.” Wow! Det var det dummaste hittills. Politiker skapar inte ett enda riktigt jobb. Man kan kanske skapa jobb med skattepengar, men redan nu är mer än halva BNP inom offentlig sektor. Riktiga jobb skapar företagande och innovationer.
  • Det står”Bevara Sverige” med stora bokstäver i annonsens bild. Det handlar ju precis om motsatsen. Man vill förändra Sverige, en ren paradox.

Nu ids jag inte kommentera mer ...men här är lite information till Margot: Invandringen kostar idag minst 100 miljarder per år.
Vi har en usel sjukvård. 
Våra pensionärer har taskiga pensioner och behandlas som boskap på äldreboenden. 
Svensk skola är usel. Svenska ungdomar flyr utomlands för att hitta jobb i synnerhet till Norge.
Det råder stor bostadsbrist i hela landet.
Vi har världens näst högsta skatter.
Vi har inget försvar. 
Vi har gängkriminalitet i berikarområdena med skottlossningar och mord. Bilar brinner dagligen, och det är så vanligt att det inte ens skrivs om.
Vi betalar för sjukvård och tandvård emedan det är i praktiken gratis för illegala invandrare (”papperslösa”).
Vi har stor arbetslöshet, i synnerhet gällande ungdomar. Nu väntar vi bara på ”anhöriginvandrarna” och den berikning de kommer att ge, och att Migrationsverket styr landets invandring i direkt konflikt med grundlagens första paragraf i vilken det står att kommunerna har självbestämmande, eller hur Margot?

Så Margot, du kan lugnt avskriva mig från "Vi".

2 kommentarer:

Edward Ulfertz sa...

Jag tycker det är en skymf att visa svenska flaggan som någon sorts multikulti-regnbågsflagga.
Frågan är om det inte är ett lagbrott också.

Nu gällande "Lag om Sveriges flagga" (»SFS 1982:269), utfärdades den 29 april 1982 och tillämpades sedan den 1 januari 1983. Denna lag stadgar att Sveriges flagga är blå med ett gult kors.

http://www.reklamflaggor.se/svensk-flagg-lag.php

Ulmerkotten sa...

Jag ställde mig samma fråga, och instämmer i att det är en skymf. Men du vet - på det mutikultiurella altaret må allt offras.
Känns det inte berikande?