torsdag 23 oktober 2014

Inhuman flyktingpolitik

Detta var det dummaste jag läst på länge (länk).

De s.k. flyktingar som lyckats komma till detta land har smugglats hit över dussintalet gränser, hundratals mil, från en annan världsdel, och ovanpå allt betalat runt 100.000 kr för denna transport.
Genom att stödja denna verksamhet understödjer man flyktingsmuggling och smugglarna, samt lurar de naiva medborgare som tror att det rör sig om riktiga flyktingar. Minst 90% av de som själva kan ta sig till detta land är inget annat än ekonomiska lycksökare, och varje ansvarstagande politiker borde fatta att så är fallet. Detta i synnerhet som man nu välkomnar ”anhöriginvandring” vilket gör det ännu mer attraktivt att sända hit ankarpersoner, och i synnerhet ”ensamkommande flyktingbarn” med rövarhistorier för migrationsverket.
Att ovanpå detta allokera pengar från riktig flyktinghjälp som sker i krisområdens närområde, till ”flyktingmottagande” av de ekonomiska migranterna är inget annat än rent vansinne och inhumant. Bistånd ska gå till de som lider nöd och i detta fall till att hjälpa riktiga flyktingar, inte till ekonomiska migranter som själva valt att smugglas hit för att få en bättre levnadsstandard.
Det ska bli mig ett stort nöje när regeringen faller och budgetpropositionen fälls av riksdagen. Sådana här dumheter kan inte en enda sunt tänkande person acceptera. Ånyo; varje ”ensamkommande flyktingbarn” som smugglats hit kostar svenska skattebetalare minst 1.3 miljoner per år. Hur många riktiga flyktingar som lider brist på mat, vatten, tält, mediciner och annat kan det hjälpa i trakterna där IS härjar kan man hjälpa eller rädda livet på för detta belopp?

Inga kommentarer: