måndag 2 januari 2017

På knä mot Mecca


Jag fattar inte hur man i detta land kan acceptera islam. En gång i tiden fattade man beslutet att ha religionsfrihet. Detta beslut var logiskt och ingen skulle behöva bli förföljd för sin religiösa tro. Vidare var det givetvis så att man inte hade den globalisering vi ser idag, vilket innebar att även om det fanns religioner med olika konstigheter var dessa begränsade till vissa länder eller rent geografiskt. Beslutet var sannolikt även baserat på att man antog att religioner, hur olika de än var, generellt var goda och för människors bästa. Alltså något som bestämde den egna personens levnadsregler men inte påverkade andra.
Men idag ser världen helt annorlunda ut med globalisering, flyktingströmmar och terrorism. I fallet islam har man dessutom dumheter som inte finns logiska anledningar till, samt påverkar andra människor. Man baserar dessa saker antingen på en bok som är skriven på 600-talet, eller vad imamer anser vara lämpligt. Ofta står dessa påbud eller regler i direkt konflikt med inte bara logik och de levnadsregler som gäller, utan även i konflikt med lagen.
Man kan inte låta bli att göra jämförelsen med svenska kyrkan och kvinnorörelserna sedan 60-talet. Det fanns präster som inte ville acceptera kvinnliga dito, och de tvingades lämna sina tjänster. Vi har sett jämställdhet växa fram, och idag räknar man hur många kvinnor som blir statsråd vi varje ny regering. Schyman eldar upp pengar för att visa på löneskillnader mellan könen och homosexuella får gifta sig och adoptera barn.

Alltså; religion får inte vara någon form av skyddsparaply mot samhällets utveckling, ren logik, kunskap eller lagen. Det har gällt när det gäller kristendomen. I de fall konflikter funnits har man tvingat kyrkan att ändra sig och anpassa sig.
Men nu har det strömmat in muslimer som i olika grad praktiserar eller tror på islam. Av någon oförklarlig anledning duger då denna religion som ett skyddsparaply för dumheter och direkta lagbrott. Det handlar alltså inte om personerna utan islam som s.k. religion, det är viktigt att förstå. Av någon mycket märklig anledning ska vi både acceptera och i vissa fall anpassa oss till rena dumheter som inte finns någon som helst logik bakom. Detta gäller alltså inte bara islam, utan även alla andra religioner. I den mån de står i konflikt eller föreskriver saker som står i konflikt med svensk moral, etik, lagen eller på något sätt påverkar det svenska samhället.

Nu kan exemplen på hur man anpassar samhället till islam staplas på varandra. Feministerna och hela sjuklövern har inga som helst krav på islam eller att muslimer ska anpassa sig till svenska värderingar och normer. Tvärtom, vi svenskar ska, mot all logik, anpassa oss till och acceptera rena dumheter samt spridning av islam inom detta land.

Så var är ni nu 68-vänsterns feminister? Fi och Schyman, som kräver kvoteringar och annat trams. Är diskrimineringar plötsligt accepterbara för att det är svenskar eller kvinnor som drabbas? Eller egentligen - hela sjuklövern står med huvudet i sanden som en struts och mumlar mantran om integration, enkla jobb, anhöriginvandring och (v.v. fortsätt själv). Tar de upp huvudet (en kort stund), ropar de "främlingsfientlig" eller några andra nysvenska ord Tankesmedjan för Politisk Korrekthet uppfunnit.  

Denna bild dök upp på FB, och den beskriver faktiskt hur Sverige fungerar idag. Jag saknar dock några väl tilltagna sedelbuntar med skattepengar i Löfvéns bakficka.

4 kommentarer:

Anonym sa...

(I 40 år)http://rny.nu/k/11679396

http://varstundisverige.blogspot.se/2015/07/federica-mogherini-eu-minister-vill-ha.html

http://nyadagbladet.se/debatt/dags-att-forsvara-vara-kvinnor-och-var-kultur/

Anonym sa...

Sverige påminner om tv-serien V.

Skaparen av V Kenneth Johnson förstod redan då vad "die dummen schweden" kunde åstadkomma eller rättare sagt vad "die dummen schweden" beteende skulle resultera i.

Tänk att skaparen Kenneth Johnson valde att ha en replik på svenska. Detta sker när utomjordingarna och människorna för första gången möts på taket till FN-skrapan. Från farkosten hörs då ett meddelande på svenska: "Herr Generalsekreterare. Var inte rädd, kom upp för trappan.".

Vad jag vet så har Sverige bara haft en generalsekreterare för FN och det var Dag Hammarskjöld åren mellan 1953-1961. Så varför valde Johnson att FNs generalsekreterare i tv serien V på 80 talet skulle vara en svensk?

Det är ju tragikomiskt att 30 år efter orden "Herr Generalsekreterare. Var inte rädd, kom upp för trappan." Händer det i vårt kära fosterland.

Det gör ont att säga detta, men det finns inget botemedel för patienten Sverige. Sjukdomen har spridits till alla vitala delar i samhällskroppen.

Ulmerkotten sa...

Jag håller för sannolikt att Johnson valde Sverige för att vi vid denna tid fanns politiker som utropat Sverige till hela världens lilla samvete och föregångsland. Socialdemokraterna hade monopol på politik för medborgarna. Vad sägs om Olof Palme som modell till generalsekreteraren?

Anonym sa...

Tragiskt att vi svenskar inte ser och förstår vår omvärld! Palme var en av alla i mängden, dock extrem i mångt och mycket! V hade premier den 11/1 -86 och Palme blev skjuten den 28/2 -86. Inte så att jag menar att tv-serien var den avgörande anledningen till mordet. Det är ju bara ytterligare ett bevis på vad vår omvärld tänker och tycker om svensk politik och jag tror att vår omvärld ser på Sverige nu som dom såg på oss 1986!

FR fick träffa G W Buch i 15 minuter i det ovala rummet medans Anders Fogh Rasmussen fick äta frukost och umgås privat med G W B! Å att vår feministisk regering ska få en bättre relation med vår omvärld kan vi glömma.. debatten mellan Danmark och Sverige 2015 angående feminism talar sitt tydliga språk, Sverige har tappat fotfästet fullständigt!