onsdag 11 januari 2017

Politikernas spratteldockor


Man försöker alltså dölja all invandringsrelaterad brottslighet hur allvarlig den än är. På denna länk, avseende gruppvåldtäkten av en handikappad kvinna på Gotland kan man läsa att utredningen läggs ner och renderar inte i något åtal. Man kan inte låta bli att se åklagare och domstolar som annat än spratteldockor som styrs av politikerna.

Nu har alltså åklagaren gnussat sina grå, och hittat luckor i lagen som gör det möjligt att inte väcka åtal mot gärningsmännen. En gång hade jag tron att svensk moral och etik var det som stod i lagboken och som rättsväsendet skulle uppehålla – det tror jag inte längre. Rättsväsendet har alltså blivit ett rent politiskt redskap och spratteldockorna lyder.

Bara begreppet gruppvåldtäkt är för mig helt främmande, och sådana har mig veterligt inte förekommit före berikningsvågen från kulturer med en rutten kvinnosyn drabbade detta land.
Nu kunde man alltså konstatera på ”Folk & försvar” att förtroendet för det svenska rättssystemet sjunker samt att kvinnor känner sig alltmer osäkra i samhället. Vem är förvånad, och detta trots att man tappert försökt dölja hela problematiken och att vi har flest våldtäkter per capita i hela världen? Givetvis blir så inte fallet rent officiellt då alla vet att det inte är mödan värt att ens anmäla en våldtäkt, och sannolikheten för en fällande dom är löjligt låg, samt skadestånd nästan aldrig betalas. Mörkertalet känner ingen till, och utvecklingen kan betraktas som ren rättsröta.

Men fallet på Gotland är inte det enda, vi har två fall på finlandsbåtarna och ett på söder i Stockholm i färskt minne. I normalfallet när en allvarlig brottslighet tilltar, skärper man straffen i avskräckande syfte. Men i detta fall har man givit spratteldockorna order om att med ljus och lykta hitta luckor i lagen som man kan utnyttja för att fria eller lägga ner åtal. I värsta fall då sådana inte kan hittas döms s.k. straff ut som kan betraktas som rena skämt.
Åldersbestämningar görs ej, men är man gammal nog att våldta anser jag att man knappast kan betraktas som barn rent definitionsmässigt.
Så det tror faen att invånare i Visby blir förbannade både på gärningsmännen och politikernas spratteldockor. Man kan givetvis kalla det för främlingsfientligt, men i det är i själva verket ”rättsrötsfientligt”.

Inga kommentarer: