torsdag 27 oktober 2011

Ett axplock från Sydsvenskan

Jag råkade öppna Sydsvenskan idag. Jag var på jakt efter en mer detaljerad historia om pappan som tjänat storkovan på att lura staten och Försäkringskassan på pengar. I runda slängar 12 miljoner lär det sluta på och de pengarna får vi skattebetalare inte se röken av. Vad spelar det för roll om han får skaka galler några år, kommer pengarna tillbaka för det? Allt emedan Malmö har "Parkeringsvakter" som tappert jagar de farliga brottslingarna felparkerare, och de som inte betalt parkeringsavgift.

Men när jag öppnade tidningen undrar jag om det inte var historier från någon stad i Libyen. Ok, här kommer lite av vad jag hittade:
...och vem är förvånad med denna som avslutning; Fler platser kan få kamerabevakning.

Givetvis, i den Politiskt Korrekta tidningen hittar man inte en koppling till invandringen eller vill ställa politikerna till svars för hur det ser ut i Malmö. Blå duster från Reepalu, (som upptäckte för någon dag sedan att narkotika säljs helt öppet i Malmö), och politiker som från riksplanet sjunger lovsånger om invandringens potential och nybyggare. Ingen som helst koppling till den ohämmade invandring man tillåter finns. Allt emedan man allokerar allt mer poliser till just Malmö för att problem är så stora att de inte längre går att sopa under mattan. Socioekonomiskt stöd dräller det av och det är synd om alla som kommit till Sverige med traumatiska upplevelser som flyktingar.

Hur länge ska det ta till dess vanliga röstberättigade svenska medborgare i detta land fattar att deras land håller på att förstöras, och ställer politikerna till svars för detta?

Förresten, Sydsvenskan borde kanske byta namn till "Norra Moghadishu News", eller så att invånarna kan läsa det: شمال مقديشو الأخبار

Inga kommentarer: