fredag 21 oktober 2011

Försvar? Vilket Försvar?


Nu försöker alltså Tolgfors tysta ner den bittra sanningen som man kan läsa om i denna artikel; han och hans föregångare har rustat ner försvaret till ett rent skämt som varken kan försvara Sverige eller uppfylla avtal våra politiker har ingått för några år sedan. Generalmajoren och ledamoten i krigsvetenskapsakademien Karlis Neretnieks får inte dela med sig av det han kan, vet och sina åsikter, utan han ska tystas av vapenvägraren Tolgfors. Man kan ju fråga sig vem som borde tysta vem. Sanningen ska ju döljas i det politiskt korrekta Sverige.

Förutom att man kapat ner förvaret till ett skämt ska man även minnas att man tvingat alla att skriva på att kunna bli inkallade till utlandstjänst. Betalningen till en ny soldat är runt 17.000kr i månaden, vilket ska jämföras med snittlönen för städare som ligger på ca. 20.0000. Tvingar man soldaterna till utlandstjänst tjänar de svindlande 36.000kr/månad. Norska soldater dår ungefär det dubbla. 

Regementen har lagts ner i rasande takt, och de anställda avskedas eller tvingas flytta runt som spelbrickor i landet efter politikernas godtycke. Man har givetvis inte lyckas anställa så många man ville, vilket inte alls är förvånande. Men man avkräver brevledes landets 18-åringar uppgifter om sig själva via post och försvarets hemsida, för det fallet man skulle besluta att återinföra värnplikten.
Det sistnämnda är lite komiskt, om någon är 18 år idag, och det tillsätts en utredning om återinförande av värnplikten, kommer det att ta minst 6 månader. Sedan ska det bli proposition, som ska dras för Riksdagen vilket dröjer antagligen lika länge, och sedan dröjer det kanske något halvår innan beslutet kan börja realiseras. Alltså är den som idag är 18 år runt 20. Vad håller man på med? Dumheterna från Tolgfors har ingen gräns. Byt ut honom omedelbart, t.ex. mot Karlis Neretnieks, eller Stellan Bojerud så det blir någon jäkla ordning, och Sverige får ett Försvar värt namnet, och dubbla budgeten. Pengar är inget problem om man drar ner invandringen t.ex. till Finlands nivå.
Pressen har belagts med munkavle, och ingen tidning eller annat media får berätta om sanningarna bakom detta. Ministerstyre? Javisst! Vad är det för nytt med detta?

Förresten, låt mig upprepa en fråga jag aldrig har fått svar på; Var är helikoptrarna Tolgfors?

Inga kommentarer: