lördag 1 oktober 2011

Mer "spännande" i Sverige nuförtiden


Jag har inte haft tid att skriva något den senaste tiden, ledsen för det men det är en del annat på gång.
Först kan jag berätta att man i Staufen haft historiedagar för drygt en vecka sedan och Südwest Rundfunk (SWR) var där med ett filmteam och gjorde ett halvtimmesprogram som sändes förra helgen. Detta kan ses på denna länk.
Emedan vi svenskar ska skämmas för vår historia, våra traditioner och vår kultur, är man i Staufen stolta för just dessa saker.

Men det mångkulturella samhället är ju ”mer spännande” som statsministern uttryckte saken, och vi kan läsa om på denna länk i DN. 
Javisst är det mer ”spännande”, det kan man inte förneka, men det är en spänning jag kan vara utan. Nu står polisen handfallen, och har med organiserad brottslighet att göra. Uppklarningsprocenten är givetvis obefintlig. Tack så mycket sjuklövern för att ni totalt förstör det Sverige jag växte upp i, och var en gång stolt över. Nu är jag inte det längre utan skäms över att de folkvalda politikerna förstör landet och dessutom till en mycket hög kostnad rent monetärt.
Man kan ju ropa på fler poliser, men det är bara en kanske dämpande effekt. Problemet kvarstår och blir bara värre om man släpper in varenda kotte i landet som vill komma hit, inte integrera sig samt bosätta sig med likar i områden dit polisen inte vågar åka snart.1 kommentar:

Anonym sa...

Hear, hear.
Sverige är borta snart.