måndag 17 oktober 2011

Pris för politisk korrekthet


Det här är en höjdare i SvD,  
och så politiskt korrekt så man mår illa. Hur många terrordåd har skett i världen där muslimer avser att döda så många otrogna som möjligt? Vi har 11:e september, vi har Al-Qaida, Al-Shabaab, Balibombning, Madrid, London o.s.v.


Nu vill någon dam vid namn Armstrong dra i oss att islam är en fredlig religion. Det står i klartext i koranen att den som dödar otrogna kommer till himlen och ska belönas. Nu är koranen för muslimer inte som bibeln för kristna och tolkningsbar, utan det är ren lag. Givetvis har damen fått något pris som det heter ” Kunskapsprisets internationella hederspris för att hon sprider kunskap om religionens betydelse och påpekar likheterna mellan olika trosläror.”

Det är nog mer så att hon fått ett pris för sin naivitet och sin politiska korrekthet. Är det någon som tror att islam kan samexistera med någon annan religion? Varför dödar då självmordbombare oskyldiga icke troende? Kanske kan muslimer accepter judar? Vakna upp nu och inse att islam är en ond lära som står fast på en bok som skrevs för 1400 år sedan och inte har uppdaterats med avseende på kunskap eller teknologi. Islam hör inte hemma i ett västerländskt modernt samhälle, och koranen uppmanar till rena brott och bör förbjudas.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för ditt inlägg! Solklart att islam är vår fiende, och de ickemuslimer som försöker bana väg för islam i västvärlden är att betrakta som utländska agenter (och därmed förrädare!!)

Ulmerkotten sa...

Jag tror bara damen har "blivit förd bakom ljuset". Det är ju nämligen så att man får ljuga för "icke troende" om det gynnar islam. Så förrädare är väl att ta i, men lurad kan jag hålla med om. Det finns ju ett gediget facit i form av antal mördade oskyldiga västerlänningar.

Anonym sa...

Hvordan i alverden kan I svenskere tillade den slags islamisk propaganda i jeres aviser?
"All religions have evolved a hard line approach to apostasy. But they have all also a more tolerant strains. But Islam in particular has a very positive attitude to other faiths and this has got overlaied in the last couple of decades." ???? Det er jo den rene skære galskab - og løgn fra ende til anden!!!

Ulmerkotten sa...

Ja det är helt rätt! Det är bara rena lögner, men man försöker indoktrinera svenska folket och man har en massiv propagandaapparat som verktyg. Svenskar tror blint på det som skrivs i media och vad politiker säger. Eller i alla fall 90%. minst. Uppvakningen kommer att bli svår, kostsam och smärtsam.

Anonym sa...

Ju förr inbördeskriget kommer dess bättre!
Det gäller att se upp med var fienden finns då den är mitt i bland oss!

Anonym sa...

80.000 judar kastades ut från Egypten. Inspirerade av radikala Islam hotas nu de kristna i Egypten.
Kristna hotas i i de flesta muslimska stater och snart kommer det inte att finnas några kristna i Muslim dominerade länder som Iraq, Egypten, Syrien, Libanon...
Saud Arabien har redan renats. Palestina vill göra samma. Turkiet det mest liberala muslimska landet och aspirant till medlemskap i EU sätter signifikanta restriktioner på sina kristna medborgare.

Johan sa...

Heh.. det är inte nödvändigt att föra Karen Armstrong bakom ljuset, det fixar hon själv. Hon är en f.d. nunna med starka religiösa/mystiska upplevelser. Så småningom fick hon diagnosen temporallobsepilepsi och insåg, att hennes religiösa/mystiska upplevelser av stark Gudsnärvaro var temporallobsepileptiska anfall. Den insikten naggande inte alls hennes tro i kanten.

Karen Armstrong tror m.a.o. i ovanligt hög utsträckning vad hon själv VILL tro...