tisdag 15 maj 2012

Men varför förneka sanningen?



Reinfeldt talade om sanningen, d.v.s. att arbetslösheten är skrämmande hög när det gäller utländskt födda. Det vet vi, det är ett faktum, och i synnerhet när det gäller utlandsfödda ungdomar är arbetslösheten skyhög. För några år sedan försökte man tuta i oss dels att det var välutbildade som kom hit. Skrönan om de läkarna som körde taxi i Malmö är en klassiker. Sedan kom tugget när skrönan avslöjades att fyrtitalisterna behövde vård och någon som torkade dem i häcken på långvården. Nu har fyrtitalisterna gått i pension, och kanske finns det invandrare som jobbar där men vården är i alla fall direkt usel.


Sedan hade vi debatten där Reinfeldt avslöjade att socialbidragen ökat p.g.a. invandringen/s.k. flyktingar på denna länk



Som lök på taxen, har både Reinfeldt och Sahlin försökt förringa svensk kultur och historia vilket verkligen är ett direkt bottennapp. "Ursvenskt är bara barbariet" och "Midsommar och sådana töntiga saker..".

Men idag har man i det närmaste en sanslös invandring. Anledningen till att vi har den är förhöljd i dunkel. Kostnaderna är enorma och det är inte flyktingar som kommer hit, förutom de ”kvotflyktingar” som FN definierat, det är ekonomiska lycksökare som smugglats hundratals mil för att komma till landet som flyter av bidrag och honung. Mest iögonstickande är de ”ensamkommande flyktingbarnen” som varken är barn eller ensamkommande, utan gruppsmugglade muslimska ankarmän. Paradiset blir fullbordat när de sedan hittar halva släkten någon vecka efter att PUT har beviljats, och detta heter anhöriginvandring. Kostnaden per år för varje s.k. ensamkommande flyktingbarn  ligger på drygt 1.2 miljoner per år. Vad har svenska fattigpensionärer som jobbat hela sitt liv i pension?

Men Löfven säger i denna artikel  ”– Man pekar ut vissa grupper och säger att det är de som är problemet, utan att ha en tillstymmelse till lösning.”.

Löfven har så rätt; det finns ingen lösning, i alla fall ingen enkel sådan. Vi pratar om personer som kommit hit och det har lett till problem.
Låt oss analysera Löfvens logik och faktiskt tillstår han då att det är ett problem, men statsministern pekar ut en grupp, och har ingen lösning. Problemet kostar minst 50 miljarder per år lågt räknat, sannolikt mångdubbelt mer, men det finns det givetvis inga siffror på.

Mitt recept är enkelt för att komma till tals med hela problemet. Detta utan att peka ut personer eller vara rasistisk – totalstopp för all invandring av de som inte har ett jobb i Sverige.

Vi måste lösa de problem den senaste tidens naiva och vansinniga invandringspolitik/ flyktingpolitik  orsakat innan vi kan ta emot en enda s.k. flykting till.


Add: Och sedan vaknade svD; Man drar upp som ett rent scoop på förstasidan att det är rödflagg för Reinfeldts uttalande. Anledningen är att man inte kan definiera etniska svenskar och att man inte har statistik.
Visst är det lite kul i statistikens och personummrens förlovade land? Det finns statistik och forskning på allt, men inte några som helst kopplingar till invandring. BRÅ har ingen statistik på brottslighet och invandrare, SCB vet ingenting, och ingen annan myndighet eller så har någon som helst statistik att tillgå när det gäller negativa saker när det gäller invandrare. Förbaskat märkligt eller hur?


Så därför kan SvD flagga rött. Men var lugn, länken till denna artikel som jag länkar här kommer inte visas i SvD. Denna blogg är inte PK och därför bannad av SvD och inga länkningar visas. Det är yttrande och tryckfrihet, eller hur? Kommunisternas blogg går dock bra att länka till från SvD.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kanske detta är svaret på invandringen: http://cornucopia.cornubot.se/2011/11/det-stora-svaret-pa-allt.html

James