onsdag 10 juli 2013

I ett demokratiskt land

Visst är det märkligt? Politikerna på riksplan värgar ta debatter i frågor rörande invandringen. Efter att ha sett ett antal riksdagsdebatter kan man bara konstatera att inga svar fanns, bara lite allmänt svammel bort från sakfrågorna.
Det går inte en dag utan man kan läsa om kriminella problem som uppenbarligen är kopplade till invandringen. Detta skriver media inte i klartext men det är uppenbart att så är fallet. Skottlossningar och mord på öppen gata har blivit vardagsmat. På samma sätt är det med regelrätta kravaller t.ex. i Husby. Man vet inte hur många bilar som eldas upp på nätterna, pressen lägger locket på eller tycker numera att det är så vanligt att det inte ens förtjänar en rubrik.

Debatten om att Sverige hamnade näst högst i världen när det gäller våldtäkter har bara försvunnit. Har vi månne fåt förstaplatsen än?

Ovanpå detta har vi nysvenskan med berikning, nybyggare, främlingsfientlighet, islamofobi och en hel hög andra nya påhittade ord.

Men som lök på taxen har man siter på nätet som bara jobbar med att på alla möjliga sätt hävdar att man "granskar skiten". Det innebär alltså smutskasta personer med ej passande åsikter så gott man kan. Argumenten uteblir emedan man uppenbarligen letar efter små trådar för att kasta så mycket skit på alla som på något sätt inte ställer sig i jubelkören över ohämmad invandring. Titta t.ex. på IRM. EXPO likaledes men på papper.

Detta är inget konstigt sammanträffande. Det är en planerad rikting och ett strategiskt handlande. Ren propaganda och censur. Både du och jag kan fundera på vilka som håller i spratteldockorna och vilka de är. Välkommen till Sverige 2013.

1 kommentar:

Kattvinge sa...

Folk med egen röst är så obekväma att det enda sättet att tysta dem är genom att kalla dem för det mest avskyvärda människor vet om, rasister, nazister.. När väl de frispråkiga fått detta epitet på sig så är det lugnt, då vet de styrande att det finns få sovande som lyssnar på de vakna människorna..

Och tyvärr - vi har alltför många sovande människor i landet Sverige dessa dagar...

Nog för att jag har en naiv liten förhoppning att det finns folk här o där som vaknar, men de är alldeles för få..

Vi skulle behöva en tsunami av vakna människor som plötsligt tar morgongröts-skeden ur munnen och säger sin åsikt!