onsdag 17 juli 2013

Inte våldtäkt - berikning!

Jag vill minnas att det var några år sedan någon ärthjärna till politiker föreslog att man skulle tillåta att muslimer som så önskade, och i detta land, dömdes enlig sharialagar. Sannolikt, men jag minns inte var det en miljöpartist eller vänsterpartist. Logiken var den att en troende muslim skulle leva enligt sharia och därmed ha rätt att bli dömd som sharialagen föreskriver.

När jag för en stund sedan läste Avpixlat, visade det sig att en norsk kvinna hade blivit våldtagen i Dubai. Kvinnan i fråga gick då till polisen för att anmäla saken och blev då arresterad för ”sex utanför äktenskapet”. Enligt artikeln som Avpixlat länkar till är hon nu dömd till ett år och fyra månaders fängelse, men gömmer sig i f.n. en sjömanskyrka.

Jag vet inte hur många gånger jag ska behöva påtala det; islam och västerländska värderingsgrunder är inte kompatibla. Det är bara att fatta. Ju mer vi lever i multikultireligionflum och för den delen släpper in troende muslimer, ju större problem blir det. Det är så enligt koranen att kvinnor är värda mindre än män. Män har rätt att slå sina fruar (flera). Vi som otrogna ska enligt koranen dödas, och de som dödar oss kommer bli belönade i himlen och de dör i processen. Hur många terroristattacker ska vi stå ut med? Krav på halalslaktad mat (mot svensk lagstiftning), segregerade badtider, moskéer, böneutrop, samt hur stämmer det vi står för överens med jämställdhet att kvinnor ska klä sig som männen anser passande och i extremfallen gå runt som vandrande sopsäckar?

Man kan lugnt konstatera att koranen och sharialagar inte passar i detta land. Den har ingenting här att göra eller att hämta. En 1400-år gammal bok kan vem som helst inse borde förbjudas då den uppmanar till mord. Den som tror på, och lever efer en sådan skrift borde jämställas med guldfiskar. I Sverige vår kultur, våra väderingar och de som valt att komma hit ska anpassa sig eller flytta dit de passar dem. 

Så sätt dig nu in i den hypotetiska situationen att man först ratificerat sharialagar i detta land, som alternativ för muslimer. Vi har en svensk kvinna som våldtagits av en muslim som givetvis vill bli dömd enligt sharia och då alltså helt undslipper straff. Kvinnan kommer inte ha en chans i en shariadomstol och den svenska har då ingen domsrätt över den muslimske mannen.  Saken är alltså utagerad från början.

Det är illa nog som det fungerar idag, våldtäktsoffer får inte ett öre i ersättning och förövarna inget straff. Jag vill minnas att vi ligger god tvåa i statistiken över våldtäkter per capita i världen.

Med lite naivt flum från sjuklövern ska vi nog nå förstaplatsen. Svenska kvinnor… ni blir inte våldtagna – ni blir berikade. Eller hur Gudrun?

1 kommentar:

Anders sa...

Shariadomstolar finns idag i Storbritannien och sannolikt i fler europeiska icke-muslimska länder. Såvitt jag vet finns ingen (officiell) sådan i Sverige ännu, men med tanke på att muslimerna närmar sig 10% av befolkningen så är det bara en tidsfråga innan de blir en realitet.
Hur 7-klövern kommer att ställa sig till dessa är en lätt gissning;
huvudet i sanden och "nu får vi inte dra några förhastade slutsatser av detta. Mångkultur berikar Sverige!".
"Jaha, så var det invandrarnas fel igen..."
De kommer att köpa läget att Sverige har två parallella rättssystem, motiverat med godtyckliga haranger ur sitt floskelförråd...