tisdag 16 juli 2013

Om Inte Rasist Men...?

Det finns en site som inte har några egna åsikter, utan ser som sitt mål att smutskasta folk. Siten heter” Inte Rasist Men”, eller IRM.  Man har alltså ingen egen politik, man har inga egna åsikter man uttrycker; men den verksamhet man bedriver går ut på att kasta skit på de som ifrågasätter och vill diskutera invandringspolitiken och då i synnerhet SD.

Bara namnet ska ge skenet av att alla som ifrågasätter den invandrings- och migrationspolitik som förs, i själva verket är rasister men uttrycker det inte. Hela historien börjar likna en antirobotrobot. Politikerna har skickat en robot, vi som ifrågasätter detta blir antirobotar, och så dyker IRM upp som för att ”avslöja skiten” , och vi har just en antirobotrobot. Så eftersom jag tycker gräsligt illa om IRM, och siter som inte har egna åsikter och bara kastar skit som i detta fall IRM, skulle vilja publicera detta inlägg som antirobotrobotrobot-inlägg.

På 30-talet grundade anhängare till Djurgårdens IF en klubb, eller vad det nu var som fick namnet” AIK H.V.” AIK-hatarnas vänner.  Eftersom man tyckte illa om AIK från förorten Solna. Upprinnelsen var att AIK köpt hela Karlbergs hockeylag för att lansera det som sitt. Alltså fanns det en viss substans i saken.
Det är mer än vad man kan säga om IRM, som helt utan argument smutskastar folk och gör allt man kan för att feltolka och sprida sina åsikter beträffande meningsmotståndare.

Det vore vidare väldigt intressant att få veta vem som bekostar deras verksamhet eftersom uppgifter om detta saknas på siten.

Som alla vet kallas AIK ”gnaget”, och kopplingen till råttor var uppenbar. Så jag hittade denna bild på nätet, som jag en gång hade en papperskopia av. Får vi snart se någon liknande bild från IRM? Hur lågt kan man sjunka?

Inga kommentarer: