måndag 29 juli 2013

Psykfall...?


Tänk vad märkligt det är…fallen med dödligt våld har dramatiskt ökat i Stockholms län (länk), och just i Västerort. Men det beror märkligt nog på att antalet psykfall, och sådana i synnerhet som inte tagit sin medicinering, om jag tolkar artikeln rätt.

Alltså…mig veterligt har man kört samma psykpolitik de senaste 20-30 åren och visst är det så att de kanske orsakar en del av de fall med dödligt våld som rapporteras. Den dramatiska ökningen kan alltså inte förklaras med detta. Kanske är det så att man förpassar alla psykfall till just Västerort? Knappast troligt heller. Kanske är det så att man kan kalla varje människa som dödar en annan för ”psyksjuk”, liksom som default. Ingen normal människa dödar med avsikt. Psykfall alltså.

Det verkar även vara så att de psyksjuka plötsligt, och märkligt nog fått tillgång till skjutvapen.

Men just Västerort…

Märkligt. Just i Västerort ligger Tensta, Rinkeby, Husby och Akalla. Ni vet de områden som är vår framtid med en stor majoritet berikare, och ”vacker” miljonprojektsarkitektur där bilar och annat mystiskt självantänder och meteoriter landar på utryckningspersonal. Men den kopplingen är givetvis journalistisk seppuku att göra och därför är det psykfall, och inte ens polisen törs tillstå det mycket sorgliga faktum som är att trots att politikerna från sjuklövern tryckt in miljoner i flummiga projekt som ”Järvalyftet”, har socioekonomiskt stöd till skolorna, och hittat på andra sätt att dölja problemet man ställt till, faktiskt beror på regeringen invandrings och obefintliga integrationspolitik.

Psykfall..haha!! Dra den valsen för någon annan.

Add: Och för tjugo minuter sedan publicerades denna artikel i DN.
Uppenbarligen ytterligare ett psykfall på villovägar som kommit över ett eldvapen. Givetvis har det sannolikt en koppling till ett annat annat psykbryt, åxå i Västerort med skjutvapen och så sent som igår. Det verkar vara många personer i bilar med skjutvapen som just lider av allvarliga psykiska störningar...

Inga kommentarer: