fredag 19 juli 2013

Vad vet inte NSA?


Jag vill minnas att i vågorna efter 11:e september gick EU med på att skicka sina befolkningsregister till USA. Vi kan alltså förutsätta att USA fick en kopia av hela svenska befolkningsregistret med svenska personnummer och allt. För några dagar sedan skickades enligt pressen även registret med fingeravtryck över till USA. Du vet, för att få ett pass idag måste du lämna ditt fingeravrtyck.

Men nu är det ju så att en databas bara är aktuell till dess någon ändring görs. Nostalgisk information vill ingen ha, och hur det svenska befolkningsregistret såg ut för några år sedan är helt ointressant. Vi kan alltså förutsätta att NSA ligger on-line med hela svenska befolkningsregistret. Kanske har de tillgång till hela databasen över DNA på alla svenska medborgare (som fötts i landet, PKU-registret i Huddinge), de senaste trettio åren eller så. Kanske har de tillgång till pass och körkortsregistren så de kan knyta ihop hela påsen.

Nej förresten, man skulle helt enkelt kunna uttrycka det så att det finns fyra parametrar av intresse, antingen ligger NSA on-line med de register som finns i detta land eller åxå är tillgängligheten så spridd att det inte är några som helst problem för NSA att komma åt informationen, eller så har säkerheten utformats av något amerikanskt företag, t.ex. Oracle. Då råder inget som helst tvivel om att NSA har full tillgång till alla applikationer som finns tillgängliga på nätet. Den sista parametern är att det bara är att koppla bilderna på personer man från våra svenska register med övervakningskameror, så kan man även identifiera vem som är var.

Så frågan om vilken information NSA kan läsa på nätet är ganska ointressant om det gäller Facebook, Google, Microsoft  o.s.v. är egentligen ganska ointressant. Frågan är snarare vilken information de inte har om dig lille medborgare.

Men du kan ju alltid lyssna på politiker som Bodström, som med lätthet avfärdar alla intrång på personlig integritet med att; ” - Vi  letar bara efter den grova brottsligheten, så du kommer inte att beröras”. Det var inget exakt citat men vad han uttryckte då han var justitieminister för att legalisera någon form av övervakning/avlyssning.

Och vet du lille medborgare. Har du bara rent mjöl i påsen och är tillräckligt naiv behöver du inte bekymra dig.  Tja, du kan ju ha lite otur åxå – programmen som letar terrorister har ju buggar som alla datorprogram.  Vidare är det inte du som varken definierar vad som är påse, mjöl eller vad som är rent.

Förresten, Försvaret (eller rättare sagt den lilla spillra som återstår) flyttar runt sina hårddiskar rent fysiskt. Märkligt va’?

3 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Säkerligen vet dom exakt vilka vi är. Säkerligen bekvämt när projektet med att trycka i oss RFID-chippen drar igång. Kanske dom rent av finns i dom nya vaccinerna? Du vet väl att riksdagen sedan årsskiftet har möjlighet att tvångsvaccinera oss? Låter som ett beställningsjobb direkt från NSA.

Ulmerkotten sa...

Tack för info Robin!

Varför i h-vete kan riksdagen besluta om något sådant? Är de medicinska experter? Vet de vad de beslutar om?
Är mitt liv mitt liv eller deras?

Vi har redan RFID i passen, personnummer, så vad hindrar dem från att RFID-märka oss? Då skulle man ju inte behöva pass. D.v.s. om alla svenskar är RFID-märkta. Helst från födseln.
Du vet - det är ju en så stor illegal handel med svenska pass så att RFID-taggas får vi stå ut med. Och den som bara har rent mjöl i påsen behöver ju inte bekymra sig...

Robin Shadowes sa...

Enligt vad jag läst om NWO-konspirationer så är det tydligen planen. Att alla skall märkas direkt vid födseln. Mycket skrämmande då man aldrig kommer få något fritt val och vad jag har förstått så har man en gång fått in eländet så går det inte att få ut den igen. Förmodligen för att den är så liten. Har en viss känsla av att i framtiden kommer det finnas en stor minoritet av enhänta människor. Lite svårare om dom märker en i pannan förstås.