lördag 16 augusti 2014

Åk till Bryssel Reinfeldt

”Öppna Era hjärtan för de utsatta”, säger Reinfeldt. Hänvisningen är att man förutsätter en intet sinande utan växande flyktingström. Varför är jag inte överraskad över dessa lögner. Först var det en lögn om att Sverige behöver arbetskraften, sedan att det var välutbildade som sökte sig hit, sedan att det var ”flyktingbarn”, sedan öppnade man portarna för anhöriginvandring, sedan tvingar man kommunerna att ta emot ”flyktingar” baserat på Migrationsverkets behov. Nu ska man alltså komma med valser om att vi ska ”öppna våra hjärtan”.
När ska svenska folket fatta att detta måste vara den största samlingen lögner de senaste hundra åren? Visst var det sant att vi behövde arbetskraft när det begav sig på 60-talet, och vi hade då invandring från Finland och Sydeuropa. Sedan dess och med undantag för s.k. kvotflyktingar har det i stort sett varit personer som kommit hit och kallat sig för flyktingar emedan de på olika sätt kunnat transportera sig hit. Alltså bekostat en resa hit eller blivit smugglade av professionella människosmugglare. På så sätt, och med den invandringspolitik som förts och förs, understödjer man denna människosmuggling. Det är alltså så att var och en borde inse att den som har erlagt en stor summa pengar, runt 100.000 kr för att bli smugglad till Sverige, över dussintalet gränser, hundratals mil, och från en annan världsdel till just vårt lilla land uppe i norr, inte kan vara en flykting.
Min definition av flykting är en person som desperat flyr för sitt liv och gör det till kanske något angränsande land. Och det finns massor av riktiga flyktingar i världen, i flyktingläger eller på desperat flykt. Det är de som kallas för kvotflyktingar och FN tar hand om och fördelar. Av EU:s kvot tar Sverige emot flest kvotflyktingar i hela per capita. Men detta är alltså riktiga flyktingar, inte tu tal om saken.
Men problemet är alltså alla som inte är flyktingar utan enbart kommer hit för att få en bättre levnadsstandard. De har påhittade historier, ljuger om sin ålder och duger inte rövarhistorierna kan personen allt bli ”papperslös” d.v.s. olaglig immigrant, som ges billigare vård och tandvård än svenska medborgare har rätt till. Går valserna hem kan sedan halva släkten komma hit som ”anhöriginvandring”.
 
Mot denna bakgrund, samt de enkla fakta att vi har enorma kostnader för invandringen idag, och enorma problem i alla ”utanförskapsområden” med gängkriminalitet och dagliga mord, blir man inte så lite kräknödig över att statsministern vill att vi ska ”öppna våra hjärtan”.
Baserat på de kostnader och problem vi redan har idag, tycker jag det är dags att vi bommar våra gränser för alla utom riktiga flyktingar (kvotflyktingar), och av dessa tar emot så många som står i direkt proportion till vår befolkning inom EU. Reinfeldt kan åka till Bryssel och be alla andra länder ”öppna sina hjärtan”. Vi har redan gjort det, alldeles för mycket och naivt. Vi är ju en del av EU får vi höra varenda gång vi drabbas av idiotiska beslut som fattats av EU. Så åk till Bryssel Reinfeldt, och kräv att alla andra länder inom EU ska öppna sina hjärtan. Rumänien har ju öppnat sitt hjärta för oss redan, det finns snart inte ett torg eller ett systembolag i svenska städer utan en rumänsk tiggare. Tack Reinfeldt! Men det är väl "berikande" på något sätt jag inte fattar. 

Inga kommentarer: