lördag 9 augusti 2014

Hälsokontroller?

Man kan notera att vi inte ens har några som helst krav på hälsokontroller på personer från Afrika. Vi pratar alltså om s.k. flyktingar, som lyckats smuggla sig till Sverige. Förutom att TBC, som vi kan läsa om i denna artikel .
Vi snackar alltså om AIDS och nu även ebola. När det gäller AIDS är det uppenbarligen så (länk)
, att minst 22 miljoner i Afrika är HIV-smittade. Tror någon att svenska myndigheter skulle kunna föreslå att man tvingar flyktingar från Afrika att testas för smittsamma sjukdomar? Nix. Det är integritetskränkande. Men om du haft sex med någon som haft en smittsam könssjukdom är du enligt lagen skyldig att svara på frågor om vem eller vilka du haft sex med. Det är tydligen viktigare att få stopp på gonorré och andra ganska harmlösa sjukdomar än AIDS, TBC och nu ebola.
Men visst, vi kan nu läsa i pressen att det inte finns någon helst risk för ebola i Sverige. Jasså? Om det nu kommer hit s.k. flyktingar från områden där ebola har ett utbrott är det integritetskränkande att testa den eller sätta dem i karantän till dess man vet om de är smittade eller ej. AIDs finns inte heller längre, eller i alla fall finns ingen som helst risk för ökad spridning i Sverige av detta virus som en följd av invandringen och obefintliga krav på hälsokontroller.

Min misstro mot svenska myndigheter och politiker är stor. Jag betvivlar starkt att vi ens skulle få reda på om man släpper in ”flyktingar” smittade med ebola. Saken skulle tystas effektivt eftersom det kan upplevas som negativt mot den invandringspolitik som förs. Inte ens Ullenhag skulle kunna snacka bort ebola som något berikande för Sverige, och alltså finns ingen som helst risk, vare sig beträffande AIDS och ebola. Inga som helst hälsokontroller krävs när det gäller de ”flyktingar” som lyckats betala runt 100.000 kr för att bli smugglade till landet som flyter av mjölk och honung. Givetvis ej heller för ”anhöriga” som nu bjuds in till det ekonomiska paradiset där man blir försörjd för livet utan några som helst krav.
Allt detta alltmedan vi inte har något försvar, en usel sjukvård, världens näst högsta skatter, usla skolor och våra reallöner konstant sjunker.

Inga kommentarer: