fredag 15 augusti 2014

Pudels kärna

Man blir liksom lite trött på naivismen. Politikerna håller totalt tyst om att islam skulle utgöra någon som helst fara. Man svamlar om multikulturellt samhälle och de som inte instämmer i jubelkören är rasister eller nazister. Till och med att kritisera alla dumheter som islam kommer med är inte rumsrent. Man kan då inte sätta fingret på det eftersom muslimer inte är någon folkras utan en religion, men lite rasistiskt är det eller i alla fall främlingsfientligt. Muslimsk kvinnosyn, synen på icke troende, homosexuella, krav på halalslakt och mycket annat stoppar man huvudet i sanden för som en struts, och ska ovanpå detta köpa Ullenhags visioner om det lyckliga multikulturella paradiset.
Det går inte en dag utan att man kan läsa om vad islamister har tagit sig till, i form av kidnappningar, mord och annat. IS och Boko Haram, Al-Shabaab och Al-Qaida är ju typiska exempel. Man hävdar givetvis att alla muslimer inte är rabiata islamister, och givetvis är det så att det bara rör sig om en mycket liten del av de som är muslimer som är militanta extremister. Men då infinner sig ju frågan varför de mer ”moderata” muslimerna inte sätter ner foten mot de militanta och stoppar deras verksamhet? Om de inte instämmer förstör ju de militanta grupperna för alla muslimer som inte är extrema och förespråkar våld. Detta genom att alla muslimer drabbas av restriktioner, misstänksamhet och kontroller bara för att alla västerländska samhällen vill skydda sig från de rabiata och extrema våldsverkarna. Så varför gör moderata och s.k. sekulariserade muslimer inte ett dyft för att stoppa extremisterna?
Men det är nu inte bara muslimer som drabbas av alla misstänkliggöranden utan det gör vi alla. I vågorna efter 11:e september, har den personliga integriteten fått stryka på foten i synnerhet när det gäller datakommunikation och myndigheterna har rätt att snoka i all vår datatrafik. Man har skickat hela svenska befolkningsregistret till USA så att NSA kan snoka bäst de vill enlighet med ett beslut i EU. All mobiltelefoni har man rätt att avlyssna och vi kanske ta upp allt trassel som är på flygplatser med rigorösa säkerhetskontroller, och man knappt kan ha en penna för att den kan användas som vapen.
Allt trassel har en genensam nämnare; islam. Att tillåta spridning av denna religion är som att ha getingar i huset. Ju fler dess större risk att bli stucken. Om 99% av getingarna är harmlösa och snälla spelar det ingen roll, ju fler man har i huset desto större är risken att bli stucken. Som jag påtalat tidigare – visst, vill någon vara muslim har jag inga problem med det och be i hemmet. Men man må inte ställa några som helst krav på det svenska samhället eller kräva någon särbehandling av denna anledning.
Vidare är det en självklarhet att personer som kallar sig ”flyktingar” och sedan reser tillbaka till landet de flytt från för att delta i strider ska omedelbart få sitt uppehållstillstånd eller svenska medborgarskap förverkat. De har uppenbarligen blåljugit för migrationsverket för att kunna paddla runt med bekvämlighets-papper/medborgarskap. Krav på svenskkunskaper och vetskap om svenskt samhälle ska prövas efter ett antal år för den som söker medborgarskap. Ingen må bli svensk för att man vistats i landet en viss tid eller är illegal invandrare (på nysvenska; papperslös).

Inga kommentarer: