tisdag 19 augusti 2014

Hr. Zouhir - en ljugande elefant i glasbutiken

Politisk attack mot oss muslimer”, skriver någon som heter Zouhir i SvD (länk). Först är det en uppräkning av att just muslimer satts under luppen av säkerhetstjänster världen över, och vidare skriver han beträffande FP förslag att kriminalisera terrorträning;” För mig visar detta att den islamofobi FP hyser handlar inte bara om okunskap och rädsla, detta är ett målmedvetet sätt att använda den som en politisk strategi.”. På slutet skriver han ” Regeringens och FP:s åtgärder i kampen mot terrorismen måste ställas i relation till grundläggande fri- och rättigheter. Man bör fråga sig om demokratiska fri- och rättigheter ska inkludera alla medborgare i samhället eller om muslimer ska förbli undantaget. Att många partier blivit blinda och ägnat sin misstro mot svenska muslimer är en politisk attack mot oss som medborgare som gör livet svårt för oss och begränsar vår medborgerliga frihet.”.
Man undrar ibland vilken verklighetsuppfattning vissa människor har och får spaltutrymme i SvD. Men vi får väl ta det från början. Islamsk tro grundar sig alltså på koranen, i denna står i klartext att varje god muslim ska döda så många otrogna som möjligt och den som gör det, men dör själv kommer till himlen. Det råder alltså inget som helst tvivel om att det finns muslimer som agerar på detta sätt.
Vidare har vi ett otal punkter där muslimsk tro och imamers dekret inte passar in i ett modernt västerländskt samhälle. Kvinnosyn, synen på sexuella minoriteter, och sharialagar är tre sådana exempel. Jag har hävdat det tidigare; muslimsk tro är på många sätt helt oförenligt med ett modernt västerländskt samhälle. Vi kan se det varenda dag på gatorna i form av kvinnor som tvingas klä sig som muslimska män kräver. Vi kan se det i våra affärer där det snart inte finns en enda kycklingfilé som inte är halalslaktad, och exemplen kan göras många. Man ställer krav på segregerad undervisning, badtider, gymnastikundervisning, mat utan fläskkött.

Men ovanpå alla dessa rena dumheter, och helt utan logisk motivering men för att det står i koranen (skriven i arabvärlden på 600-talet), eller för att imamer säger det, har vi ett långt och blodigt facit alltsedan 13 år tillbaka och WTC. Detta blodiga facit har en gemensam nämnare och det är islam. Om nu hr. Zouhir inte tycker att alla de terrorstämplade muslimska organisationer som finns i världen inte är rättrogna muslimer och förstör för sådana som han själv, är mitt förslag att han agerar mot just dessa organisationer.  Så hr.Zouhir, ta ett snack med Boko Haram, al-Qaida, al-Shabaab, IS, Hizbollah, Hamas och alla andra som kidnappar, mördar, och utför direkta terrorhandlingar över världen och upplys dem om att de har en felaktig tolkning av koranen eller vad det nu är.
Jag som västerlänning har redan på ett otal sätt blivit lidande av att just dessa organisationers handlingar indirekt. Min personlighet har blivit kränkt och myndigheterna har nu rätt att snoka i alla register, databaser, avlyssna telefontrafik och alla kommunikation på internet, hela svenska befolkningsregistret har skickats till NSA. Det kan jag tacka dina trosfränder för, inga andra.

Så vill du kalla det en politisk attack mot ”oss muslimer” så varsågod. Vad tycker du är allvarligast? Att man kriminaliserar terroristutbildningar eller att bli sprängd i bitar av en muslimsk självmordbombare?

Det är väl en ren jäkla självklarhet, baserat på de senaste 13 åren att muslimer hamnar mer under luppen. Jag har åxå blivit lidande av detta på olika sätt och min integritet kränkts. Visst, FP kanske samlar poäng till valet, allt emedan Boko Haram sannolikt säljer kristna småflickor till högstbjudande för att kunna köpa mer vapen, eller IS, mördar män urskiljningslöst och tvingar kvinnor att konvertera till islam.

D
et var något om en elefant i en glasbutik.

Men visst hr. Zouhir, vill du be till Muhammed i ditt hem står det dig fritt, men försök inte komma med lögner om att islam är en fredlig religion som kan fungera i ett modernt västerländskt samhälle.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Varför förväntas jag alltid vara islamofil? Det är någon form av deafult-läge som jag förväntas inta så fort någon islamfråga kommer på tapeten.

Att en grupp är fattig och efterbliven - ungefär som gruppen muslimer - anser jag inte är tillräckliga rekvisit för att den skall anses vara bärare av särskilda rättigheter.

Om jag tycker att 56 muslimska länder av 56 möjliga är mer eller mindre dysfunktionella, är inte det tillräckligt för att vilja avstå all form av muslimsk påverkan? Förväntas jag VILJA ha muslimsk påverkan i västvärlden efter dessa observationer!?

Jag är beredd att göra en deal med muslimerna:

Ni stannar hemma hos er tills ni genomgått någon form av upplysning.

Naturligtvis måste jag också ta en smäll när jag har sådan krav på muslimerna och efter moget övervägande har jag kommit fram till att jag i gengäld förbinder mig att inte bosätta mig i ett muslimskt land.

På heders.

OK? Symmetri?

Ulmerkotten sa...

Men visst är det smart att gömma sig under fanan "religion"? Det legaliserar allt, och vi i västvärlden ska acceptera och försöka förstå, allt annat är ej PK och det ska vara berikande hur korkat det än är. Religion får man inte ifrågasätta, då är man islamofob eller främlingsfientlig som minst. En kvinnosyn från 600-talet, krav på ihjälplågade djur (halal), synen på sexuella minoriteter, och, och....det är ju "religion" och behöver inte försvaras tan ska bara accepteras och är "berikande" i detta land. Yeck!

Anonym sa...

Religionsfriheten har aldrig varit tänkt att vara ett instrument för att implementera en viss religiös agenda på/för/till andra, men det har kommit att utvecklas åt i den riktningen.


Ursprungligen var sannolikt tanken att "visst, du får sitta på kammaren och klappa ditt röda beläte istället för det gula beläte som vi andra klappar".

Och detta var fullt tillräckligt.

Sedan tog sig muslimerna för att - med stor framgång - begära att omvärlden skulle iaktta respekt för just deras tomtar och troll. Omgivningen (västvärlden) har då i ren slöhet/intellektuell oskärpa reagerat med att "det är väl inte så farligt att ge dem lite specialkäk" och sedan är processen igång. Och fortsätter.

Om jag säger att "islam är framgång, välstånd, frihet, utveckling och trivsel", är jag då hånfull eller visar jag respekt?