söndag 3 augusti 2014

Vart tog logiken och fakta vägen?

Svenska media har en snuttefilt man inte vill släppa. Det är att koppla ihop rasism och SD. Man kan på denna länk t.ex. hitta hur man desperat försöker få stöd för detta av en professor. Islam är en religion inte en folkgrupp, ras eller något annat som är knutet till personer eller deras härkomst. Att påstå något generaliserande om olika folkgrupper kan vara rasistiskt. Men islam är en religion som på många sätt går på direkt kollisionskurs både med det samhälle jag lever i och vill se mina barn växa upp i. Samma sak är det med olika kulturer, och det säger sig självt att ju mer främmande en kultur och med andra värderingsgrunder ju svårare är det att integrera den i Sverige. Men alla som är öppna nog att diskutera dessa frågor är rasister. Vi har uppenbarligen enorma kostnader och problem orsakade av den invandringspolitik regeringen och hela sjuklövern för, men detta får inte diskuteras. Det är tabu och den som skriver något eller yttrar sig ifrågasättande för omedelbart stämpeln ”rasist” i pannan. Mediadrevet gör vad de kan för att på alla upptänkliga sätt smutskasta alla som inte instämmer i den förda poltiken. Olagliga metoder accepteras utan att någon reagerar. Ett typexempel är Researchgruppen som Expressen betalade för att få komprometterade uppgifter från genom direkt olagligt dataintrång. Detta belönades med ”guldspaden” för god journalistik.
Men kanske någon kommer ihåg hur det var innan denna massinvandring började? Visade man ett svenskt pass vid någon gränskontroll var det aldrig några problem. Framsidan brukade räcka. Säkerhetskontrollerna på flygplatserna var obefintliga och man kunde gå in i cockpit med barnen och snacka lite med piloten. 1988 kom Lockerbie, och sedan dess massor med bomb- och självmordsattacker. I stort sett alla har en gemensam nämnare; muslimer och islamism. Så att Åkesson jämställer nazism och islamism är en ren sanning. Men i stället för att som nazisterna gjorde klassa olika folkraser, ägnar sig radikala/fundamentala muslimer åt att mörda så många otrogna de kan. Oavsett kön ålder eller åsikter. Det står nämligen i klartext i koranen att den som dödar otrogna kommer till paradiset. Vi har alltså kopplingen att ju mer islamistiskt rättroende en person är ju sämre kan denne passa in i ett modernt västerländskt samhälle. Detta både baserat på de erfarenheter vi har av muslimsk fundamentalism och det enkla faktum att koranen är skriven för ca 1400 år sedan.
Sedan har vi ett mycket märkligt fenomen ovanpå detta. Vi svenskar ska ta emot den muslimska tron med öppna armar, acceptera att det är en religion och se det som ”berikande” (tack Ullenhag!). Muslimska krav ska accepteras hur vansinniga de än är, eftersom vi pratar om en religion. Det är dags att plocka fram ren sund logik och de fakta som finns. För det första för att man anser att en 1400 år gammal skrift är lag, och vidare baserat på de enkla fakta vi har i form av 26 års rena terrorhandlingar, och mord på oskyldiga civilpersoner. Varenda dag kan vi se kvinnor gå runt som spökplumpens fan club på våra gator vilket uppenbarligen är muslimsk syn på jämställdhet.
Nazism ville utrota alla som inte var renrasiga arier. Islamism vill utrota alla som inte är troende muslimer. Vad är skillnaden? Men de som fattar och påtalar vansinnigheterna med islam är tydligen rasister eller kanske islamofober. Nu blev det någon form av logikvurpa SvD gärna får förklara. Eller varför inte Ullenhag med alla sina visioner och flum om ett multikulturellt samhälle  som uppenbarligen inte fungerar och är en ren utopi? 

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.iffs.se/world-values-survey/

En favorit som väldigt enkelt förklarar varför mångkulturen är dödfödd.

Anonym sa...

Undrar hur många som informerats om Sveriges samarbete med Obamas’s projekt ”Power Africa” via USA:s USAID där Sverige lovat investera en miljard dollar?
Mötet med Afrikas ledare skedde i USA under tisdagen den 5 augusti men själv har jag inte kunnat läsa en enda rad om detta i svensk media. Även Rockefeller Foundation är med på ett hörn kan man läsa.
SWEDEN’S COMMITMENT TO POWER AFRICA
http://www.usaid.gov/news-information/press-releases/aug-5-2014-swedens-commitment-power-africa

Något annat som är ”intressant” med denna USAID är att man har eller har haft verksamhet överallt runt om i världen i länder där man har eller har haft olika typer av oroligheter som exempelvis Syrien, Libyen, Irak, Ukraina m fl. Finns där något samband mån tro? Varför denna min misstänksamhet?
Jo, det finns bekräftat och mycket väl beskrivet hur USA genom just USAID:s ”Office of Transition Initiatives” och med användning av olika frontgrupper, företag lokaliserade på Caymanöarna mm för att dölja USA:s inblandning i hur man försökte störta sittande regering på Kuba(!)….läser man dokumenten så bleknar faktiskt de flesta konspirationsteorier då verkligheten åter överträffar dikten. Flera gånger om faktiskt. Det beskrivs exempelvis hur man vänder sig till Jack Dorsey, skaparen av twitter liksom man utnyttjar Facebook för ändamålet.

Rekommenderad läsning:
Conspiracy Fact – How the U.S. Government Covertly Invented a “Cuban Twitter” to Create Revolution av Michael Krieger, Apr 3, 2014
http://libertyblitzkrieg.com/2014/04/03/conspiracy-fact-how-the-u-s-government-covertly-invented-a-cuban-twitter-to-create-revolution/

U.S. Government Caught Using Humanitarian HIV Program as a Front to Foster Cuban Dissent
av Michael Krieger, Aug 4, 2014
http://libertyblitzkrieg.com/2014/08/04/u-s-government-caught-using-humanitarian-hiv-program-as-a-front-to-foster-cuban-dissent/

US sent Latin youth undercover in anti-Cuba ploy
http://www.washingtonpost.com/politics/us-sent-latin-youth-undercover-in-anti-cuba-ploy/2014/08/03/2c9f5786-1b5a-11e4-9b6c-12e30cbe86a3_story.html
Från Washington Post: ”Their assignment was to recruit young Cubans to anti-government activism, which they did under the guise of civic programs, including an HIV prevention workshop.”

Att sedan USAID även är i samtliga länder i Afrika där man nu har utbrott av Ebola liksom att U.S. Department of Defense har medicinska forskningscentra i dessa länder och att ”The Government of the US as Represented by the Secretary of the Dept. of Health” tagit patent (patent: US 20120251502 A1. Human Ebola Virus Species and Compositions and Methods Thereof) på en metod för behandling av Ebola gör åtminstone mig en gnutta orolig och frågande. Man har ju även uppgett att en ny metod mot ebola praktiserats på den ebolasmittade amerikanske läkaren som nyligen flögs till USA och sägs vara på bättringsvägen.

”Army Institute Responds to Growing Ebola Outbreak in West Africa”
http://www.defense.gov/news/newsarticle.aspx?id=122836

https://www.google.com/patents/US20120251502

Kombinerar man detta med den ekonomiska bubblan som bara växer liksom att BRICS länderna nyliga överrenskommelse att inrätta en konkurrent till IMF och att komma ifrån dollarn så börjar man ju fundera i lite andra banor än de media försöker tuta i oss. Lite som i youtube klippet: ”GLOBAL RESET In The Making - An Ecomomic Collapse and WORLD WAR 3 Elite Agenda”
https://www.youtube.com/watch?v=GelIqtFbo8g

/KZ