torsdag 22 september 2016

Berikande multikulturalism

Som mindre notis i DN (länk), kan man läsa ”Sten mot poliser och bilbränder”, i SvD står ingenting om detta. Läser man sedan polisens rapportering (länk), framgår med all tydlighet att det rör sig om regelrätta kravaller med de sedvanliga komponenterna och inslagen, dock med att man lyst grön laser i ögonen på poliser.

Var är alla reaktioner och krav på åtgärder? Var är journalisternas analys, var är politikernas åtgärder? Vi ser alltså allt fler s.k. utanförskapsområden med alltfler kravaller och bilbränder för vare dag som går.

Vi har en poliskår som är underbetald, med ett stort antal uppsägningar, med en orimlig arbetssituation, och är beredda att strejka (
länk) samt en polischef som viftar bort allvarliga brott och verkar generellt handlingsförlamad.

Men vad värre är; sjuklöverns politiker som ställt till hela problematiken verkar förneka allt och inte ta något som helst ansvar, och underlåta att göra ett dyft. Det brukar heta att ”vi har en utmaning”, eller ”integrationsproblem”, som man verkar tro kan lösas med att pumpa in skattepengar i olika flummiga projekt i dessa områden.

Hallå sjuklöverpolitiker! Vi pratar om gängkriminalitet, skottlossningar, mord, stenkastning mot utryckningspersonal och bränder i massor. Uppenbarligen autonoma områden där svensk lag inte längre gäller och områden helt utom kontroll. Det duger inte med dialogpoliser eller veloursnutar som ska prata lite med kända gängledare, som i sin tur ställer kravet att polisen inte ska få finnas i områdena. Hur ska ni lösa problemen och idag?

Det är bara en ren tidsfråga innan situationen förvärras ytterligare med poliser och utryckningspersonal blir skjutna, eller kanske tagna som gisslan. Kommer ni reagera och agera då? Eller ska ni som brukligt är, beklaga lite mjäkigt och mena att man måste satsa mer på ”åtgärder för integration” för att minska ”utanförskapet”? Hur länge ska sjuklöverns politiker och journalisterna stå med huvudet under sanden utan att göra något eller ifrågasätta?

Ju längre man väntar, ju värre kommer problemen bli, den saken är helt säker.

Reinfeldt drev ju igenom att Sverige är ett multikulturellt land vid senaste valet, vilket nu står i grundlagen. Det verkar fungera, eller hur? Tack så förbannat mycket! Som svensk känner man sig ”berikad”, av tiggare i varje hörn, asfaltläggare, gängkriminalitet, krav på särbehandlingar för muslimer, kvinnor som blir (grupp-) våldtagna, bomber, bilbränder, skottlossningar och annat berikande multikulturellt. För att inte nämna en skattsedel där guldkalven "migration" inte går att ifrågasätta.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mångkultur är inget smörgåsbord.

Endast komplett avsmakningsmeny erbjuds.

Ulmerkotten sa...

Haha, precis. Pannkakor med ketchup och broccoli. Blandas till s.k. "rödgrön röra". Mums! Multikulti...