lördag 17 september 2016

Idioti ingen kan försvara


Donald Tusk, som är EU:s permanente rådsordförande riktar i ett brev hård kritik mot den flummiga migrationspolitik som Sverige och Tyskland fört (länk).

Givetvis har han rätt. Sverige och Tyskland har med en oerhört naiv inställning och direktiv till myndigheterna orsakat de enorma flyktingströmmarna. Inte konstigt alls, och indirekt vållande till alla människor som betalar flyktingsmugglare och drunknar i medelhavet, samt alla problem som Malta, Grekland och Italien har. Men det finns andra fenomen som är ytterligare komprometterande när det gäller den förda migrationspolitiken; det är uppenbarligen så att muslimska extremister har utnyttjat naiviteten till att både sprida islam samt plantera potentiella terrorister i länder som vårt. Vi vet ju t.ex. att det inträffat ett antal terrordåd med muslimska förtecken samt att ett antal personer åkt tillbaka från länder det ”flytt” ifrån för att göra jihad.

Ovanpå detta har vi sannolikt kopplingar mellan flyktingsmugglarna och fundamentala islamister, vilket innebär att de enorma belopp som flyktingsmugglingen drar in hamnar i fickorna på t.ex. IS eller Boko Haram.

Till ovanstående ska man givetvis lägga att regeringen tar av stödet till riktiga flyktingar i konflikters närområden för att finansiera den vansinniga migrationspolitiken, och att ett antal flyktingbaroner tjänar åtskilliga miljarder på hela vansinnigheten. Skattepengar alltså.

Tänkte sluta med att citera Gustav Möller, en gammal socialdemokrat, partisekreterare och minister till 1951. Han myntade uttrycket ”
Varje förslösad skattekrona är en stöld från folket.”.
Eller vad säger Magdalena Andersson och Löfvén om denna sanning, som tvingas låna pengar för att finansiera migrationsvansinnet?

Så visst har Tusk rätt, och jag hoppas han läser lusen av Löfvén i Bratislava.

Inga kommentarer: