måndag 12 september 2016

Islam är en extrem sekt

Islam är och förblir en ond religion. Den borde generellt nerklassas till extrem religiös sekt, och krav på särbehandlingar eller annat kan helt negligeras. Landet heter Sverige. De som kommer hit ska anpassa sig till de lagar och regler som gäller här. Saker baserade på en 1400 år gammal skrift gäller inte i Sverige 2016. Fattar man inte det är det valfritt att flytta till vilket arabland som helst.

För två år sedan vill jag minnas att man försökte få ramadan till en svensk högtid, och affärerna skyltade med olika erbjudanden till ”Eid al Fitr”. Butikerna idag har markeringar på maten som betyder att köttet är halal.
Det är dags att sätta ner foten och direkt förbjuda rena dumheter baserade på islam. Detta av två huvudanledningar; islam är en totalitär religion som går direkt emot demokratiska principer. Man accepterar inga andra religioner och många av de demokratiska värderingsgrunderna, man har en rutten kvinnosyn, olaglig syn på HBT, ren pedofili och mycket annat. Man anser att islam står högre än svensk lagstiftning.
För det andra grundar man sina dumheter på en bok som skrevs för 1400 år sedan av en krigare i arabvärlden. Det behövs inte mycket logikför att fatta att världen har utvecklats sedan 600-talet, och att koranen inte har någon som helst relevans i ett västerland 2016.
Men detta är 15-årsdagen sedan WTC. Hur många terrordåd har vi sett de senaste åren i islams namn? Hur många till oskyldiga ska behöva mördas i terrordåd innan det går upp för politikerna att någon form av flummig samexistens med islam är omöjlig? Hur många oskyldiga ska IS eller Boko Haram skära halsen av, eller småflickor säljas till muslimska pedofiler? Visst, det finns inget som heter kollektiv skuld
Samtidigt och i detta land, måste vi inse att utvecklingen gått för långt när det gäller islam. Detta är ett modernt västerland, och oförklarbara dumheter eller lagvidrigheter ska inte accepteras, för att imamer säger det eller någon i arabvärlden skrivit något långt före vikingatiden.
Först steget är att förbjuda alla former av påverkan på samhället baserat på islam, och nedklassa islam till en extrem religiös sekt, vilket den de facto är.
Det är faktiskt helt irrelevant hur många muslimer det finns i landet idag. Dumheter blir inte mer legitima för att många tror på dem, hänvisar till imamer eller en uråldrig bok full av dumheter och uppmaningar till lagbrott.
Den kristna kyrkan visste en gång i tiden att jorden var platt och universums centrum. Det trodde alla på när det begav sig och alla som påstod något annat var kättare.

Alltså; alla dumheter som uppenbarligen inte har någon som helst vetenskaplig förankring ska förbjudas, egentligen helt oavhängigt religion.
Nu ska alltså acceptera rena dumheter och spridning av dessa, samt se det som en del av något multikultiflum. Här är ett typexempel på hur svenska barn indoktrineras i acceptans för denna extrema sekt, som just efter WFC, 15 år sedan ,borde ha nedklassats till extrem sekt.

Grundplåten för få klassas som religion är fredlighet, acceptans, är anpassad till nutid, och vill människornas bästa. I vilka av nämnda saker kvalificerar sig islam?

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan inte annat än hålla med.
Oroande är då EU-medlemskapet med sin agenda.
http://disq.us/p/17rcceq

https://video-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t43.1792-2/13180704_984568938259016_1967769512_n.mp4?efg=eyJybHIiOjE1MDAsInJsYSI6MzI2OCwidmVuY29kZV90YWciOiJzdmVfaGQifQ%3D%3D&rl=1500&vabr=897&oh=e01f8a746221168865133de9ba90ae9d&oe=57EDB60D