lördag 8 oktober 2016

Socialdemokraternas ryggsäck


Man blir lite kräknödig av att läsa all kopplingar mellan SD och rasistiska saker (länk 1, länk 2). Minsta lilla uttalande, oavsett hur gammalt det är filmklipp eller var det kan vara och lastar på SD, gärna via siter som är rent vänsterextrema som IRM eller Researchgruppen, för att på så sätt koppla SD med rasism och nazism.
När det gäller massmord leder kommunister med hästlängder. Antalet personer som kommunismen mördat är mångdubbelt större än de nazismen mördade. Därmed ingen legalisering av något massmord.

Men just vad det gäller socialdemokrater kan man rent historiskt konstatera att de måste vara det mest rasistiska parti som funnits.
Nazisterna mördade baserat på rent rasistiska grunder. I detta land hade man inga koncentrationsläger, men man steriliserade personer som inte var ariska eller av andra anledningar ”inte borde få föröka sig”, vid abort var sterilisering regel. Detta pågick ända till 1975, och hela tiden under socialdemokratiska regeringar.
Sverige hade raslagar som var längre gående än de i Tyskland under nazitiden. De akter som finns är än idag hemligstämplade. Samer var en lägre ras och steriliserades för att inte kunna föröka sig. HSB hade satt i system att rapportera personer som borde steriliseras. Socialdemokratisk ”light” variant av koncentrationsläger, baserat på Herman Lundborgs rasbiologi, och för att bara arier skulle finnas i Sverige.
Att sedan, och med denna partipolitiska bakgrund Löfvén har, ens törs öppna munnen rörande rasism är rent patetiskt.
Varför är Medicinalstyrelsens dokument än idag hemligstämplade, och varför hemligstämplade man dem i första läget?

Hur många som mördades av Stalin eller av Mao, kan vi ju fråga Sjöstedt om. Några tiotals miljoner lär inte vara något överbud. Kanske inte enbart med rasistiska motiv men vad spelar det för roll? Massmord är massmord.

Inga kommentarer: