lördag 22 oktober 2016

Utländsk media är hatsiter

Man kan inte undvika att ställa sig frågan om inte alla utländska medier som rapporterat över de problem som migrationspolitiken fört med sig är ”hatsiter”.
Det är precis med samma logik som PK-media benämner siter som Avpixlat, Fria Tider och Nyheter Idag.

Men låt oss först ställa oss frågan om det t.ex. inte finns t.ex. no-go zoner i Sverige? Definitionen är kanske inte solklar, men om man definierat sådana som avgränsade områden där gängkriminalitet härskar och polisen inte törs/vill åka in utan att veta att man har ett övertag, en form av summering. Det innebär givetvis inte att alla som går in i, eller befinner sig i ett sådant område kommer att attackeras eller angripas, men det är en betydligt högre risk.

Det är tvivelsutan så att i dessa områden är kriminaliteten betydligt högre och det råder ofta rivalitet mellan de olika gäng som finns (
länk). Detta har uppenbarligen resulterat i olika konflikter med skottlossningar, mord och annat. Jag skrev för några dagar sedan om att polisen har runt 450 ouppklarade mord för närvarande.

Men det intressanta är alltså att med samma logik som man utmålar de siter i Sverige som beskriver problematiken i dessa områden och ifrågasätter migrationspolitiken, borde alltså stora amerikanska och engelska nyhetsstationer och tidningar definieras som ”hatsiter”. Propagandan och döljandet av befintliga problem fungerar inom landet när det gäller BRÅ, polisen, rättsväsendet, media och Public Service, men det funkar inte på internet eller i andra länder.
Man har tydligen skickat ut instruktioner till svenska ambassader för att bemöta detta. Men om det är vad man kallar för ”false information” (länk), och man hävdar att dessa områden inte finns. Man kan alltså fråga sig vad som är just ”false information”.

Det börjar likna Nordkorea där staten har monopol på sanningen och inte tillåter någon form av kritik mot vare sig eller problem man ställt till med, och fundamentala problem med förd politik.

Nu är det alltså dags för svenska PK-politikerna att utmåla utländska mediaföretag med hundrafalt fler läsare/tittare än det finns invånare i Sverige som ”hatsiter”, på samma sätt som man svartmålar alla siter på internet i Sverige som inte instämmer i multikulturalismens jubelkör och kritiserar invandringspolitikens problem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Migrants Attack 60 Minutes Crew In Sweden https://www.youtube.com/watch?v=42jpuXJPk0w

Ulmerkotten sa...

Tack för länken. Precis...CBS är numera en "hatsite". Den svenske ambassadören får förneka detta och hävda att det är "false information".

Anonym sa...

Det är nog själva skylandet av ett problem-oavs viket som just är ett problem. http://www.msn.com/en-us/money/taxes/filmmaker-discovers-no-go-zones-in-sweden/vi-BBwQ4La
https://www.youtube.com/watch?v=rxmnCXjM5iU