fredag 21 oktober 2016

Svart bild av Sverige?

Man blir lite trött på orden hatsiter och näthatare. Det har blivit någon form av samlingsbegrepp för alla som ifrågasätter förd PK-politik, kritiserar denna eller framför sina helt lagliga åsikter, till rasister, idioter och olagliga hatmail eller inlägg, ofta med vulgärt sexistiskt språk.
Avsikten är givetvis att inte göra någon distinktion och utmåla alla som en grå farlig massa.
Givetvis är det inte så enkelt, men för att göra denna hopklumpning trovärdig har man media och olika antiorganisationer och siter som inte ifrågasätter sakfrågor, inte tar diskussioner utan jobbar enbart för att klump ihop alla som inte har korrekta åsikter samt smeta komprometterande propaganda på alla som inte instämmer i jubelkören över den politik som regeringen för. Exempel är t.ex. Expo, IRM, Expressens Grävargrupp och Researchgruppen.
Det går inte att höra ett svar i riksdagen på en konkret fråga från SD, som inte besvaras med att man tar ”sitt ansvar”, man ska påverka EU samt ett avslutande generaliserande påhopp om SD:s usla människosyn och diverse dumheter som man fått från Expo eller andra. Frågan besvaras inte och alla problem och kostnader som är direkt relaterade till den politik man för sopas under mattan.

Nu har alltså ett antal utländska medier börjat berätta om hur det förhåller sig i detta land. Vi pratar om problem så stora att de inte kan döljas och man har gjort egna besök i berikarområdena.
Vad händer då? I DN anklagas de siter som berättat problemställningen och ifrågasatt den förda politiken i åratal för att vara de som ”bidrar till en svart bild av Sverige”, (
länk 1, länk2), och givetvis med tillmälet ”hatsiter”.
Kanske kommer man rubricera alla utländska media som berättar om vad som hänt och håller på att hända i detta land som hatsiter. Ty alla i detta land vet ju att det bara Public Service som tillhandahåller fakta, opartiskhet, information och utbildning, så att du lille medborgare kan skapa dig en egen och korrekt bild till dess du står inför valurnan.
Man ställer sig givetvis frågan vad som är en nyhet, korrekt information och relevant. Alla medborgare har man givetvis olika preferenser vilket kan vara allt från Silvias hattval, till hur många mål Zlatan gjort i senaste matchen.
För mig är det dock, och precis som utländska medier rapporterar så att den politik som förts och förs är direkt vansinnig vilket nu resulterat i enorma problem för Sverige som land. Mainstream-media har inga analyser eller kräver svar och man har olika tekniker för att dölja problemen som att ”flasha” nyheter en kort tid, eller bara berätta en del av sanningen och utelämna det som inte är politiskt korrekt.

Vi har flest antal våldtäkter per capita i världen (sedan några år även med prefixet ”grupp”), en polis i förfall, ett skolsystem som dyker i varenda Pisastudie, världens högsta skatter, inget försvar, usel äldreomsorg och fattigpensionärer, usel sjukvård, en allvarlig bostadskris och kriminella ghetton som på nysvenska heter ”utanförskapsområden” där gängkriminalitet härskar och bilbränderna rasar. Regeringen har inga siffror på vad den sanslösa migrationspolitiken kostar, man har uppenbarligen gett rättssystemet order om att dölja all brottslighet som kan relateras till invandringen, och man har som regel att fria när det gäller sexualbrott. BRÅ har ingen som helst uppdaterad statistik med kopplingar till invandringen. Den sista utredningen BRÅ kom med var 2005, vilken redan då visade på en överrepresentation på 400% (=faktor 5.0) (
länk), avseende ”utrikes födda” och ”våldtäkt/försök till våldtäkt”.

Var är statistiken idag BRÅ? Det finns i ovanstående bild inte en enda underrepresentation, vilket talar sitt tydliga språk. Men detta är idag gammal statistik. Resultatet ovan borde ha resulterat i alarmklockor, men idag finns ingen statistik att tillgå. Mycket märkligt eller hur?
Jag hittade som av en ren händelse att Sydsvenska Dagbladet nu har som egen ämnesrubrik ”Knarkhandeln i Malmö” (länk). Det är alltså ett eget ämne i tidningen.

Regeringen har tillsatt en utredning avseende alla sexualbrott som skett och sker i dagens Sverige. Givetvis avser man att ta bort begreppet ”våldtäkt” (som funnits i flera hundra år), för att på så sätt kunna dölja den problematik man orsakat. Man verkar ha hittat på någon flummig formulering om ”samtycke”, vilket givetvis ger möjligheten att våldtäktsmannen inte fattade svenska, och kan därmed frias, eller vid gruppvåldtäkter gäller det att skylla på varandra.
Fallen med gruppvåldtäkterna på Gotland, i Värmland eller på Finlandsbåtarna talar sitt tydliga språk.

Sedan ett antal år har jag lärt mig läsa mellan raderna i media. Detta som en ren följd av att det blev uppenbart att man i media ägnar sig åt propaganda. När sedan siter som Politiskt Inkorrekt, alltså Avpixlat idag, och sedan Fria Tider och Nyheter kom blev de bra komplement till PK-propagandan.
Visst, dessa siter fokuserar på direkt invandringsrelaterad problematik. Det är inte att svartmåla, det är idag att berätta vad PK-media och politikerna försöker dölja. Det är inte rasism – det är att avslöja politikernas naivism. ”Svart bild av Sverige”…jaha…man kan ju ljuga och förneka eller dölja de problem man orsakat.

2 kommentarer:

Edward Ulfertz sa...

När svenska journalister åker utomlands och gör reportage och inte sväljer makthavarnas glättiga propaganda, utan intervjuar förföljda författare och konstnärer och andra dissidenter, då har de gjort ett fantastiskt "grävande" jobb och avslöjat sanningen (och kan säkert få något fint pris).

Men när utländska journalister kommer till Sverige och agerar likadant, då sägs de ge en "svart bild av Sverige".

Kan det inte vara så att de också har avslöjat sanningen?

Ulmerkotten sa...

Klart är det så Edward! Om någon kommer hem från Venezuela, Nordkorea, Kuba och berättar om diktaturer, problem i länderna, bristande demokrati och annat är det just grävande hedervärd journalistik.
Så det är klart att när utländska journalister rapporterar vad som händer och har hänt i detta land, är det just "svart bild", och svenska ambassaderna får information hur man ska bemöta "false information".