måndag 24 oktober 2016

Trött på vänstermuppar

Christina Höj Larsen (v), är en av de totalt verklighetsfrämmande politikerna. I denna artikels rubrik kan man läsa att regeringen ska ta sitt ”antirasistiska ansvar”. Sedan handlar artikeln inte alls om rasism, förutom att islamisterna torterar, använder mänskliga sköldar och avrättar.

Så vilka är rasister? Vilka avrättar alla som inte instämmer i IS åsikter och baserar sitt agerande på en skrift från 600-talet, samt vad imamer tycker? Hur är det med feminismen och jämställdheten inom islam? Kanske synen på HBT?
Är det ett ”antirasistiskt ansvar” att sopa upp problemen islam skapat, och ta hit alla som kallar sig för flyktingar?

Visst, det finns flyktingar i världen. Närmare bestämt runt 65 miljoner enligt UNHCR. Riktiga flyktingar, och inte de som kan betala flyktingsmugglare för att bli smugglade till just det lilla landet Sverige. Dessa är inget annat än ekonomiska migranter. Det finns riktiga flyktingar som kommer till detta land, en liten mängd på några få tusen som kallas flyktingkvot. Men minst 95% är inget annat än ekonomiska migranter.

Om det hade handlat om humanistiskt ansvar hade jag kunnat acceptera att man allokerar pengar från den sanslösa migrationspolitiken till behoven i flyktinglägren. Nu gör regeringen precis tvärtom – man kapar ner på stöd till riktiga flyktingar för att finansiera den vansinniga och enormt kostsamma migrationspolitiken. Ett humanistiskt och antirasistiskt ansvar kanske även hade varit att bidra militärt till att radera ut IS från kartan, som de uppenbara rasister de är.
Men just vänsterpartiet har ju alltid varit för nedrustning, naiv försvarspolitik att göra försvaret till de anorektiska rest det är idag. Så även om viljan funnes för att militärt bidra till att radera ut IS-rasisterna från kartan, finns inga militära resurser. Inte ens för att försvara oss från hotet från öster idag.

Kanske ska vi ta emot flyende IS-terrorister och finansiera, körkort, utbildningar, SFI, bostäder, hjälpa till med ev. skuldsaneringar på svenska skattebetalares bekostnad, enligt Christoffer Carlssons rekommendationer? De har ju stor potential som gängledare/torpeder i berikarförorterna. Har de anhöriga, ska de väl vara välkomna åxå? Eller vad säger du Christina?

Inga kommentarer: