söndag 2 oktober 2016

Dumheter och lagbrott

Man blir minst sagt trött på att det kommer människor som kommer till detta land och kallar sig flyktingar, men när de sedan fått uppehållstillstånd börjar man ställa krav på det svenska samhället.
I de mest flagranta fallen handlar det om givetvis om muslimer och man anser sig ha rätt att ställa krav på det svenska samhället.

Nu har vi alltså två fundamentala lägen: Är en person tvingad att vara muslim? Om så inte är fallet kan man ju inte komma med några som helst krav på att det svenska samhället ska förändras baserat på ett val man gjort själv. Är det däremot så att man upplever att måste avstå saker som finns i det svenska samhället och anser dem viktiga ser är det givetvis bara att sluta vara muslim. Men olika specialbehandlingar baserat på islam ska inte accepteras i Sverige.

Det andra läget är givetvis om man av olika skäl är tvingad att vara muslim. Problemet med detta är att det direkt lagbrott. Ingen eller inga andra har rättighet att tvinga på andra människor åsikter eller levnadsregler. Varje människa har givetvis rätt att ha sina åsikter, valfri religion eller ingen alls. Det är nog en av de mest fundamentala sakerna när det gäller mänskliga rättigheter och demokrati.
Slutsatsen blir alltså att inte några som helst krav baserade på islam är accepterbara i detta land. Passar inte detta finns inte ens någon som helst anledning att beklaga. Sluta att tycka synd om muslimer som inte finner det som gäller i detta land vara i enlighet med deras tro.

Men av någon anledning ska tydligen rena dumheter baserat på islam ha någon form av immunitet mot logik och accepterbart. Man har alltså ingen som helst rätt att ställa krav på svenska skolsystemet, badinrättningar, fläskkött, moskéer, minareter, halalslaktad mat eller annat.
Men så dyker det alltid upp en massa artiklar i media om att det är synd om muslimer. Här har vi två typexempel: En kvinna som enligt sin religion inte vill bada i en badinrättning för att hon inte vill visa bar hud (
länk). Synd för henne.

Eller vad sägs om en pojke som tycker att han har rätt att be på skolans område, och sannolikt när det passar honom (
länk)? Detta blir givetvis ett fall för DO, och man behöver knappast vara stjärntydare för att fatta att ett skadestånd kommer att utdömas, och skolan kommer att få fixa ett bönerum, eller varför inte en moské eller skolminaret?

Igen, det är redan i elfte timmen att sätta ner foten och inse att islam är en tro. Man accepterar inga otrogna, man ställer krav och enligt koranen ska alla otrogna dödas, vilket IS personifierar. Islam fungerar inte i ett modernt västerländsk land. Kanske gjorde den det i arabvärlden för 1400 år sedan, men har man inte fattat att mänskligheten har utvecklats sedan dess är det bara att beklaga. Men det finns ingen som helst anledning att acceptera, eller vara undfallande. Eller vad sägs om denna text:
”När I möten dem som äro otrogna, så halshuggen dem, tills I anställt ett blodbad bland dem! Slån dem då i bojor!… De, som dödats för Guds sak, deras gärningar skall han aldrig låta gå om intet. Han skall vägleda dem och sköta om deras sak på bästa sätt. Och låta dem ingå i paradiset, sådant han lärt dem känna det…Men död åt dem, som äro otrogna! Deras gärningar gör han om intet. Och detta därför att de försmå vad Gud nersänt, och så låter han deras gärningar förspillas”.
Koranen, Sura 47:4
Detta är alltså ett exempel ur muslimers lagbok, koranen, som vi svenskar ska acceptera, och krav baserade på koranen, samt att koranen må spridas i detta land.
Ingen reagerar. Paraplyet ”religion” funkar tydligen för att legalisera vilka dumheter som helst, lagliga som olagliga.

Inga kommentarer: