söndag 16 oktober 2016

Utmaningar, Löfvén


Bert Karlsson avser alltså lägga ner 90% sina flyktingförläggningar. Man ställer frågan varför? Bert har uttalat att han vill ha långa kontrakt med kommunerna, och inte något som baseras på kortsiktigt behov. Ovanpå detta är det uppenbart att migrationsverket inte betalar för de platser har hos kommunerna. Bara i Skåne pratar vi alltså om drygt 2 miljarder (länk) och det finns ingen anledning att tro att situationen är annorlunda i andra delar av landet.

Om nu inte migrationsverket betalar, betalar kanske inte kommunerna flyktingbaronerna för de boenden de har, och svaret blir att lägga ner flyktingboenden. Bert och andra har inte fixat denna verksamhet för att förlora pengar på olönsamma boenden och ej betalande kommuner.

Man kan läsa att man ska avveckla boenden för över 6000 boende (
länk sid. 22), men samtidigt skriker man efter boenden och i Stockholm uppmanas medborgarna hyra ut till ”flyktingar” (länk).

Det är ju helt enkelt så att äger man ett boende, vilket flyktingbaronerna gör, kan man bestämma priser, regler och uthyrningstider. Passar inte det kan man lägga ner anläggningarna och kommunerna får då kniven på strupen.

Vilken soppa rikspolitikerna ställt till med…marockanska gatubarn vi ska tycka synd om. ”EU-migranter” i snart vartenda hörn. Gruppvåldtäkter snart varje vecka (med friande domar), bilbränder i massor, ghetton som på nysvenska heter utanförskapsområden med gängkriminalitet, skottlossningar och mord (länk). Skolresultat som dyker som en gråsten. Ett anorektiskt försvar och en polis snart i upplösningstillstånd. Världens högsta skatter.

Du vet Löfvén – ”utmaningar”.

Inga kommentarer: