onsdag 2 november 2011

Den fredliga, trevliga religionen islam


Som vanligt, muslimer förnekar sig inte. Javisst, det är bara några få extrema, men räcker inte det? Räcker det inte med några mord, WTC, några bomber, några mordhot o.s.v.?
Om vi tar bakgrunden, är det ju så att muslimer har en bok som är 1400 år gammal och som gäller. Den är inte tolkningsbar, utan det som står i den är ren lag för muslimer. Där står i klartext att muslimer som dödar otrogna kommer till himlen, och det finns en uppsjö med rena dumheter som inte hör hemma i ett modernt västerländskt samhälle, och strider mot lagen.

Så det är som gjort för att skämta med givetvis. Men nu accepterar inte muslimer någon som helst kritik, ifrågasättande och i synnerhet inte skämt (eller rena sanningar) om islam. Alltså, kastar man brandbomber när argumenten tryter och det demokratiska samhället och tryck och yttrandefriheten inte passar. Hur var det med Jyllandsposten? Men krav på att vårt och andra europeiska samhällen ska acceptera islam går det bra att ställa. Trots att det som står i koranen uppenbarligen strider mot säkerligen alla europeiska lagböcker.

När ska våra politiker vakna och följa svensk lag? Det är t.ex. direkt olagligt att uppmana till mord. Det står i klartext i koranen att den som mördar ”icke troende” belönas i himlen.
Allt emedan man bötfäller tusentals Svensson som råkat köra några ynka km/h över vad som står på skyltarna.
Islam är en ond religion som inte ska tillåtas i detta land, och koranen (hela eller de delar som bryter mot svensk lag), ska förbjudas. 

Alternativet? ...det finns ju en bra scen i "Life of Brian" om vad som händer den som hädar i sekvensen "stoning". Kanske något i Malmö på stortorget  för den som snackat skit om profeten...

3 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Man kan ju knappast påstå direkt att svensk media står i kö för att skriva om vad terroisternas planer var med Jyllandspostens personal. Syftet var att hinna halshugga så många det bara gick innan det danska kuffar-samhället vaknade till liv och skulle ingripa mot det. I Mumbai kostade det flera hundra människor livet och det hade det kunnat göra i Köpenhamn också. Låt oss ponera att terroristerna hade lyckats i sitt onda uppsåt. Nog hade fulmedia skrivit om det alltid. Nämligen att dom hade ojat sig högljutt att detta skulle ge alla muslimer en backlash och gynna det hemska partiet Sverigedemokraterna. Däremot hade man inte gråtit en enda tår över dom oskyldiga danska offren. Som vanligt alltså.

Ulmerkotten sa...

Another day in Sweden. Det är ju för fean bara att läsa klartexterna i koranen och lyssna på deras imamer så fattar man hur våldsam och verklighetsfrånvänd hela islam är. Varför ska det vara så förbaskat svårt för folk att fatta?
Tror de blint på våra politiker? Och vilken anledning har politikerna att fortsätta detta vansinne, och inte berätta sanningen?

Robin Shadowes sa...

Ekeroth skrev om det häromdan. Han menar att politikerna inte ens har den minsta basala kunskapen om islam.