tisdag 8 november 2011

Kemisk politik


Man kan inte blanda olja och vatten. Man kan veva, skaka, eller vispa som en idiot, men när man slutar har man omedelbart ett oljeskikt.
På samma sätt förhåller det sig med ett modernt västerländskt samhälle och islam. Islam är helt baserat på en bok som är skriven för 1400 år sedan och har fundamentala dumheter som inte är integrerbara i ett västerländskt samhälle.
Nu har vi liknelsen med oljan och vattnet. Om man inte vet ett dyft om islam, eller kan dra nytta av vad andra människor gjort kanske man tror att de två komponenterna kan blandas med varandra, emedan historien och rena fakta motbevisar detta. Vi har kravaller, krav från muslimer på olika saker i samhället baserat på deras religion och vi ska acceptera och anpassa oss till detta. Våra politiker som uppenbarligen fortfarande tror att man kan blanda olja och vatten vispar i grytan, värmer, och fortsätter att hälla på mer olja som en lösning på problemet.
Vi dumma medborgare, ska luras med lite ”integrationsproblem”, ”acceptans”, ”berikning”, ”multikulturellt samhälle” o.s.v.  av våra politiker, emedan faktum kvarstår; islam kan inte integreras i ett modernt västerländskt samhälle eftersom dess fundament inte är anpassat för 2011 utan för 600-talet.
Så politikerna viftar på i oljan och fyller på med mera, värmer samt turas om att slå blå duster i ögonen på de som ser sanningen, och vad värre är; de blir beskyllda för att inte fatta kemi och är idioter trots att rena skrivna fakta i koranen och historien emotsäger dem. Dessutom är medborgarna som får betala politikernas frenetiska försök att blanda samt mer olja, eftersom det nog blir mer ”spännande” enligt statsministern.

Och de kunniga kemiska politikerna har även beslutat att det ska gå att lösa bariumsulfat i vatten. Det har man försökt med sedan 1500-talet när det gäller zigenarna. Men de kunniga politiska kemisterna ska klara det snart och på några år, bara du finansierar experimenten åt dem. Mer pengar är alltid lösningen.

På medeltiden fanns det alkemister som genom att blanda olika komponenter skulle kunna framställa guld. Idag vet vi att guld är ett grundämne som inte kan framställas genom att blanda olika komponenter, men det visst man inte då och nu har vi en vacker koppling till Staufen och Dr. Faust som just var alkemist åt von Staufen.

Dagens politiker skulle man lugnt kunna kalla för nutidens alkemister, som försöker sig på att blanda olika komponenter till guld med fantastiska förespeglingar åt sina finansiärer, emedan det är en ren omöjlighet, och det är bara en fråga om hur länge bubblan håller och hur dum och rik finansiären är.

Tror du dessa politiska alkemister är du dum. Betalar du för deras verklighetsfrämmande drömmar är du likaledes dum. Röstar du på dem är du…

Inga kommentarer: