lördag 19 november 2011

Hets mot folkgrupp - eller sanningen?


Det här är en rätt intressant artikel rent principiellt.
Det handlar alltså om att någon satt upp klistermärken, med texten ”Mångkultur är inte bara pizza”, och en bild på en blodig kvinna.

Det är givetvis inte PK att sätta up sådana eftersom mångkultur är mer ”spännande” enligt statsministern, berikande, och ”nybyggarna” har stor potential, o.s.v.
Men problemet är att det faktiskt är sant att mångkultur, eller rättare sagt den sanslösa invandringen drar med sig ett antal problem åxå. Alltså ser jag personligen klistermärkena mer som korrekt information och ett komplement till den felaktiga och förljugna bilden vi matas med via politiker och media. Givetvis får man inte upplysa om detta, och JK sitter och grunnar på om det är ”hets mot folkgrupp”. Jag förutsätter att man då klumpar ihop alla invandrare till en folkgrupp, och det skulle alltså kunna vara hets mot dem.
Men faktum kvarstår; i många av de kulturer som vi ska omfamna och vars bakgrund och traditioner ingår ett antal saker som direkt strider mot svensk lagstiftning. Detta gäller i synnerhet muslimska länder, där man har en helt annan kvinnosyn än i Sverige. Detta är ett rent faktum som ingen kan förneka. Alltså, och vi ser frukterna av idag, är personer med invandringsbakgrund kraftigt överrepresenterade i brottsligheten, och i synnerhet sexualrelaterade brott.
Det betyder givetvis inte att alla som kommer hit är brottslingar och ett angrepp på alla invandrare. Politikerna brukar gömma sig bakom detta argument och säga ”men det är bara några få…”, men problemet är att en är en för många för den kvinna som blir våldtagen, och från Norge vet vi att i stort sett alla överfallsvåldtäkter utförs av personer med invandrarbakgrund. I Sverige säger man inget, släpper ingen statistik, och tystar hela frågan, men det finns ingen anledning att betvivla att det ser mycket annorlunda ut här. Vi dumma medborgare ska bara lita på ”de folkvalda”, emedan det sipprar ut nyheter om gängstrider, kravaller, mord, bomber o.s.v. i media. Givetvis berättar man inte personers bakgrund i media, utan idag får medborgarna läsa mellan raderna, vilket jag och många med mig blivit rätt duktiga på. Dessutom finns ju internet, och på siter som Avpixlat, står det som media döljer eller avsiktligt försöker glömma.

I den utredning som BRÅ släppte för sådär fem år sedan kunde vi se att invandrare var kraftigt överrepresenterade när det gällde sexualbrottslighet, men sedan dess finns ingen information emedan man plockat in 100-tusentals invandrare från de länder som notoriskt utmärker sig och har en fundamentalt annan kvinnosyn än den gängse svenska.

Alltså ser jag det som ren korrekt information, och inte ”hets mot folkgrupp”. Detta till dess politikerna kan med handen på bibeln svära på de invandrare de släppt in inte är överrepresenterade när det gäller sexualbrott gentemot vanliga svenskar med svenskt ursprung.
Roten till hela problematiken heter faktiskt islam. Både när det gäller kvinnosyn och våld. Med koppling till den andra bilden som nämns är det helt enkelt så att det är en våldsbejakande religion, till skillnad från alla andra. Det står i klartext att den som dödar otrogna, blir belönad i himlen. Givetvis är det då hedervärt att vara självmordsbombare, eller döda så många otrogna man kan i religionens namn, det finns hur många konkreta bevis på detta som helst. Koranen uppmanar alltså till brott mot svensk lag och borde omedelbart förbjudas i detta land. Än så länge, men jag vet inte hur länge, står svensk lag över koranen. Dumheter och uppmaningar till brott som inte hör hemma vare sig i ett modernt västerländskt samhälle, samt direkt strider mot svensk lag, ska givetvis stoppas och förbjudas. Flatheten från politikerna att totalt ”dyka” när det gäller detta är skrämmande. Jag får enligt lagen inte skriva på min blogg t.ex. att alla muslimer borde dödas. Det är olagligt, och inte min åsikt. Men det får stå i koranen att muslimer får och ska döda alla icke-muslimer, samt att de blir belönade för detta.
Så min slutfråga blir; har JK inget bättre att pyssla med än att utreda några klisterbilder som faktiskt är helt sanna?

Inga kommentarer: