tisdag 15 november 2011

Nybyggarna och "berikarna" berikar kvinnor


SD tog ju upp före valet, alltså för drygt ett år sedan att Sverige hade näst flest våldtäkter per invånare i världen. I Norge rapporterar man att i stort sett alla överfallsvåldtäkter står personer av icke norskt ursprung. Den senaste rapporten från BRÅ, 2005 berättar att personer som är invandrare eller har invandringsbakgrund är kraftigt överrepresenterade när det gäller sexualbrott. Jag väntar med spänning på nästa rapport eftersom den nämnda rapporten täckte 5 år, så nu borde det vara dax för en ny med samma parametrar.

Så nu hamnar alltså politikerna från sjuklövern i en sax. Man vet vad man har ställt till med, men man kan inte tillstå det och måste dölja fakta. Att tillstå att man plockat in massor med personer de senaste åren som begår våldtäkter vore ett politiskt självmord. Vidare var det ju SD som påtalade det för drygt ett år sedan, och då ger man alltså SD rätt, vilket även det är politiskt vansinne i deras ögon.

Så här sitter vi idag och väntar på en utredning från BRÅ. Den senaste från 2005 behandlade 5 år, men mig veterligt har ingen ny kommit trots att den från 2005 kom med minst sagt alarmerande information.
Går man idag in på BRÅs hemsida har man för det första alla rapporter i PDF-format för att göra det svårare att skapa sig någon som helst bild, och varje rapport får man ladda ner som Acrobat-fil. Vidare fungerar sökfunktionen uselt och man hamnar oftast på bara svammel och inga fakta eller ny statistik.
Det är ganska uppenbart att BRÅ har fått order från ovan att, så gott man kan, dölja fakta för medborgarna. Bara för något år sedan var siten sökbar och man kunde finna relevant information, men det var då det...

Sedan har vi ju pressen och media. Givetvis är det tabu för dem att ens andas om att invandrare är de som begår våldtäkter. Ja, baserat på statistiken från Norge är det alltså en ren regel att det just är invandrare som begår dessa, och i synnerhet gängvåldtäkter. Det finns knappast någon anledning att tro att förhållandet är annorlunda i Sverige än i Norge. Alltså måste man mörka det faktum, både rent generellt som problem och i det enskilda fallet att våldtäkter har utförts av någon med ej svensk bakgrund. Skriver man något, ”flashas” det som en kort notis, och man skulle aldrig drömma om att nämna att invandringen var orsakande. Man förnekar och döljer ju dessa brott första läget.

Men vad leder nu detta till? Jo, förutom att man för svenska folket bakom ljuset genom att inte berätta sanningen, leder det till att svenska kvinnor och tjejer utsätter sig för risker de inte har blivit informerade om. Här är ett exempel från en flashad nyhet i DN. Vem i detta land hade hört talas om gängvåldtäkter för 10 år sedan? Nu börjar det bli så vanligt att man inte bekymrar sig, eller vad sägs om denna flashade nyhet ånyo från DN? Andra tidningar nämner saken inte ens, och du dumme medborgare ska se vart du får mest solsemester för pengarna. Gärna med en tramsenkät bifogad, om vad du tycker om olika flygplatser eller vad du kan om Stillahavskriget för 70 år sedan.

Så jag har två frågor. Tar poltikerna något ansvar för de svenska kvinnor som våldtas av män som är invandrare? Detta eftersom de uppenbarligen gör allt för att tysta rena fakta och sanningen bakom dessa våldtäkter som jag skrivit ovan. Kvinnorna är alltså inte medvetna om de faror de utsätter sig för.

Den andra frågan är, till de halvmilitanta kvinnorörelserna som kräver kvoteringar, lika lön, eller varför inte Gudrun Schyman som eldar upp pengar för att demonstrera löneskillnader. Ska man acceptera i Sverige att man får slå kvinnor, månggifte, eller männen ska kunna kräva att kvinnor går runt som kringvandrande sopsäckar. Är det jämställdhet?
Var är ni när det gäller detta? Er totala frånvaro är ganska talande…kommentera gärna, men beakta att svensk lag gäller i detta land och inte koranen - än så länge.

Inga kommentarer: