torsdag 8 november 2012

Berikarparadis


Hittade en kul grej igår i SvD. Det var en artikel som berättade att man skulle satsa på mer poliser, sätta splitterfilm i polisbilarnas fönster, att minst två polisbilar åkte samtidigt, och att poliserna skulle få kameror för att kunna identifiera folk, alltså t.ex. stenkastande ungdomar.
Gissa området? Tensta/Rinkeby givetvis, det multikulturella paradiset, som får massor av pengar i socioekonomiskt stöd, och miljoner i ”Järvalyftet”.

Nu är ju poliser personer som bara försöker göra sitt jobb, och det är klart att det de anser sig behöva ska de få, i kampen mot brottslighet, och då snackar jag inte om fortkörningskameror.
Men Kadafi Hussein, som är ungdomsledare kommer med en riktig höjdarkommentar, som på något sätt skulle motsäga de åtgärder polisen vidtar. Han säger, och jag citerar SvD; ”– De har själva skapat ett ghetto, och när medborgarna känner sig otrygga skickar man hit polisen. Problemen som finns måste lösas av civilsamhället - inte med fler poliser.”

Några har alltså skapat ett ghetto, eller är det månne politikerna? Det senaste skulle vara sant, för polisen försöker bara göra sitt jobb. Polisen kommer sedan när medborgarna känner sig ”otrygga”.
Ok, polisen kommer alltså utan anledning och som någon form av psykjour när otrygghet råder eller vaddå? Civilsamhället ska lösa dessa psykiska trauman där folk känner sig ”otrygga”, säger han faktiskt. För honom är alltså ren kriminalitet i form av stenkastning på polis och brandkår något som händer eftersom folk är otrygga och behöver psykhjälp. Eller kanske pengar helt enkelt från ”civilsamhället”. En klassiker – mer pengar löser alla problem, och sopar alla problem under mattan.

Men får man avslutningsvis föreslå ett nytt ord för dessa områden med allehanda brott som otrygghet i form av våldtäkter, gängkriminalitet, upplopp, mordbränder och....v.v. fortsätt själv.
Så folk har ju börjat fatta att ”områden med högt utanförskap”, eller "utanförskapsområden", just betyder ghetton skapade av politikerna. Om man börjar använda ”berikarparadis”, kan man säkert finna mer pengar att skapa politisk enighet inom sjuklövern för ökad invandring, segregation och acceptans bland oss svenskar.

Dock ej från mig.

Inga kommentarer: