torsdag 15 november 2012

En vanlig artikel


 Dagens artikel att kommentera i DN. Men var är statistiken från BRÅ? Med det menar jag den uppenbara kopplingen mellan gängkriminalitet, invandringen, ”berikarområden” och personer med ”utländsk härkomst”?

Alla inser att en sådan koppling är uppenbar, men antingen görs inga sådan statistik, eller åxå har BRÅ order om att hålla den hemlig. Vi har sett rapporter med det informationen om att svenska fängelser är fyllda med personer med ”utländsk härkomst”. Vidare verkar det vara så att den grova organiserade brottsligheten verkar mest utbredd i just städer som tagit ”sitt ansvar”, d.v.s. emot massor med invandrare eller flyktingar. Tullen beslagtog runt 20 ton khat förra året – hur mycket beslagtog de inte? Kort sagt, antalet indikatorer på att den sanslösa invandringen, avsaknaden av integrationspolitik och snacket om acceptans och multikulturalism orsaker massor av olika mindre trevliga bieffekter som t.ex. gängkriminalitet och olika former av sexuellt våld inkluderande våldtäkter, kan ingen tvivla på.

Detta trots att pressen gör sitt bästa för att mörka hela problematiken. Jag efterlyser ånyo en ny utredning av BRÅ som den som gjordes ca 7 år sedan och omfattade fem år. Vidare att pressen tar bladet från munnen och törs skriva att sambandet är uppenbart, hänger ut dömda brottslingar med namn och bild som man gör och brottslingen har svensk härkomst. Ta nu och läs artikeln igen och fråga dig varför DN inte gör den uppenbara kopplingen, och inte ett ord nämns om invandrare samt gängkriminalitet har ett uppenbart och intimt samband. Detta kan jag av onaturliga orsaker inte styrka med statistik eller publikationer eftersom man förbjudit allt sådant.

Låt mig avslutningsvis citera förhållningsorderna till svenska ”oberoende journalister” från Lilla Saltsjöbadsavtalet från 21 mars 1987, som aldrig inträffat trots att journalister hävdade att de var där. Den tredje förhållningsordern lyder: ” Att under en tidsperiod av fem år systematiskt nedtona de negativa effekter som utpekande av speciell rastillhörighet vid brottslig verksamhet kan komma att ha för drabbade populationer.”. Googla gärna på ”Lilla Saltsjöbadsavtalet” eller på tuben, och läs det lilla som är känt om detta, och fundera sedan på hur svenska media fungerar idag. Avtalet verkar ha blivit förlängt och förbättrat med vitpixlingar, döljande av fakta, uppdaterat med "med invandrarbakgrund", instruktioner till BRÅ samt att pressen ska bekymra sig mer om det lokala daminnebandylagets nya tränare än organiserad brottslighet.

Media talar om för dig vad som är viktigt lille medborgare. Intressera dig för Silvias nya hattkollektion, sport och matlagning. Organiserad kriminalitet är ointressant. Censur i Sverige…aldrig!....eller hur?


Add: Notera även hur många blogglänkar och kommentarer DN tillåter till denna artikel under "Läsarreaktioner". Jadå, denna artikel är pingad i Twingly, men DN censurerar länken hit och visar den inte trots att DN inte har det publicistiska ansvaret för det som står ovan.

Yttrande- och tryckfrihet i Sverige 2012.

Add2: Ärligt talat...tror du att det inte finns en enda blogglänk eller läsarkommentar till denna artikel?

Inga kommentarer: